elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Deprem İhbar Sistemi Ücretsiz Keşif Kampanyası

Shunt Technologies deprem erken uyarı sistemi ile Türkiye'de endüstriye ve bireysel kullanıcılara yeni bir teknoloji sunmaktadır. Bu kapsamda düzenlenen ücretsiz keşif kampanyası ile bu sistemi tanıma imkanı bulabilirsiniz. Aşağıdaki talep formunu eksiksiz doldurarak ağustos ayı boyunca "Deprem İhbar Sistemi Ücretsiz Keşif Kampanyası"ndan yararlanabilirsiniz.



A- A+
06.08.2015 tarihli yazı 9895 kez okunmuştur.


Deprem, yer kabuğundaki fay hatlarının kırılmasıyla meydana gelir ve kırılan her fay hattı yer yüzeyinde sismik dalgalar oluşturur. Depremi oluşturan sismik dalgalar, Primer (P, birincil) ve Sekonder (S, İkincil) olarak iki şekilde yayılır. P dalgaları en hızlı ilerleyen sismik dalgalardır. Bu yüzden deprem ölçüm noktalarına ilk ulaşan dalgalardır. S dalgalarına nazaran çok daha kısa sürerler ve genellikle insanlar tarafından hissedilmezler. Asıl yıkıcı gücü olan dalgalar, S (ikincil) dalgalardır.



Deprem İhbar Sistemi'nin çalışma prensibi de bu temele dayanmaktadır.  Deprem, meydana gelmeden önce gönderdiği birincil P dalgası ile “geliyorum” mesajı verir. İşte Secty Life Patron deprem öncesi uyarı sistemi de bu prensibe göre çalışmaktadır. Deprem meydana gelmeden önce gönderdiği birincil P dalgasını algılar ve alarm verir.



Secty Life Patron deprem öncesi uyarı ve emniyet sistemi depremin meydana gelmeden önce gönderdiği “geliyorum” mesajını algılayarak depremi önceden haber verir. Deprem durumunda ve sonrasında oluşabilecek gaz, elektrik ve su beslenme kaynaklarını devre dışı bırakarak olası yangın, patlama gibi felaketlerin önüne geçerek can ve mal kaybına engel olabilmektedir.
 
    

Ücretsiz Keşif Kampanyası için

 Talep Formunu Doldurunuz:




ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.