elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss, İran Ofisi ile Bölgede Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.



A- A+
22.10.2016 tarihli yazı 7574 kez okunmuştur.
Dünyanın dört bir yanında sektöre yön veren Danfoss, Ortadoğu, Afrika ve Türkiye (TMA) Bölgesi’ndeki büyümesini hızla sürdürüyor. Otuz yıldan uzun süredir İran’daki faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Danfoss, bölgedeki yatırımlarına yenisini ekleyerek “İran’da, İran için” sloganıyla Tahran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi. 4 Ekim’de açılan Danfoss İran ofisi lokal kadrosu ile hizmet verecek ve Türkiye bölge ofisine raporlayacak.
 

Danfoss İran Ofisi Törenle Açıldı


Danfoss İran ofisi; İran Danimarka Başkonsolosu Dany Annan, Danfoss TMA Bölge Başkanı Levent Taşkın, Güney Avrupa ve TMA Motor Hız Kontrol Ürünleri Direktörü Marco Airola, Türkiye Bölgesi Genel Müdürü Emre Gören, İran Genel Müdürü Soheil Mokhtari ve 18 bayinin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.





Danfoss TMA Başkanı Levent Taşkın törende yaptığı konuşmada “İran’da uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Son dönemde İran pazarını değerlendirdiğimizde İran’da yatırım yapmanın ve çalışmalarımıza hız kazandırmanın hem İran’a hem Danfoss’a katkı sağlayacağını gördük. Danfoss artık İran’da yeni ofisiyle ve yerel kadrosuyla ‘İran’da, İran için’ çalışacak.” dedi.


 

Danfoss Hakkında:


Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynak ile daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.