elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

DALGAKIRAN - Basınçlı Hava Sistemlerinde Enerji Verimliliği |
Webinar

Dalgakıran'da Proje Direktörü olarak görev yapan Sn. Ertuğrul ÖZDEMİR ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü olarak görev yapan Sn. Cengiz KEMENT, 6 Nisan çarşamba günü saat 14.00'de düzenleyeceğimiz webinara konuk olacak. Webinar konusu, "Basınçlı Hava Sistemlerinde Enerji Verimliliği". Siz de bu çalışmaları merak ediyorsanız kaydınızı yapın ve webinara katılın...



A- A+
28.03.2022 tarihli yazı 3108 kez okunmuştur.
Sektörel Eğitim Projesi: Webinar

"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre yön vermeye devam ediyor.
 
Düzenlenen seminerler ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz.



Kayıt yaparak ''Ücretsiz'' olarak katılabileceğiniz Webinar,
6 Nisan  2022 Çarşamba | Saat 14:00'de

Sıradaki canlı yayın konuklarımız, birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan Dalgakıran'da Proje Direktörü olarak görev yapan Sn. Ertuğrul ÖZDEMİR ile Dalgakıran'da Satış Sonrası Hizmetler Direktörü olarak görev alan  Sn. Cengiz KEMENT olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacak. 

 
 

 

Ertuğrul ÖZDEMİR:


2002 yılında İTÜ Elektrik mühendisliği bölümü mezunudur. Mezuniyetinin ardından kariyerine SİMTEL A.Ş.'de üretim bölümünde başladı. Sonrasında Erdemir’de elektrik bölümünde iş hayatına devam etti. İnvertörler, elektrik motorları, enerji verimliliği uygulamaları üzerine faaliyet gösterdi. 2006 yılında Dalgakıran bünyesinde çalışmaya başladı. Yaklaşık 2 yıl üretim bölümünde çalıştı. Sonrasında 8 yıl kadar Ar-Ge bölümünde ve son 5 yıldır da proje satışları tarafında görev yaptı. Şu anda Proje Direktörü olarak Dalgakıran’da görevine devam etmektedir. 45 yaşında, evli ve iki çocuk babasıdır.


Cengiz KEMENT


2007 yılında Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve kariyerine Adım Otomasyon firmasında servis mühendisi olarak başlamıştır. 2010 yılında Dalgakıran bünyesinde çalışmaya başladı ve halen Dalgakıran da görevine devam etmektedir. Şu anda satış sonrası hizmetler direktörü olarak görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.



İşlenecek Konular:


Enerji Verimliliğinde Basınçlı Hava: Günümüzde endüstriyel enerji tüketim politikalarında odaklanılan en kritik konulardan biri verimlilik konusu. Enerji verimliliği yol haritasında basınçlı hava konusundaki uygulamalar her gün gelişiyor. Bu webinarda Dalgakıran'dan Sn. Ertuğrul ÖZDEMİR ve Sn. Cengiz KEMENT,  güç tüketimi, ısı geri kazanımı, ürün tasarımlarını verimliliği arttırıcı yönde geliştirmek gibi pek çok konu üzerinde konuşacak.


1. Kısım: Enerji Verimliliği Konularına Genel Bakış


► Enerjinin global durumdaki gidişatı

► Yeşil mutabakat

► Sanayilerde elektrik kullanımı

► Basınçlı havada performans ölçümleme – ISO 1217 / LOT32 / CAGI

2. Kısım: Basınçlı Hava Sistemlerinde Enerji Verimliliği İyileştirme Fırsatları


► Basınçlı hava sistemleri tasarımı: Kompresör ve ekipman seçimleri

► Basınçlı hava sistemleri etüdü; hava tüketim analizi, basınç düşümleri, hava kaçakları

► Periyodik bakımların önemi Isı geri kazanımı fırsatları ve faydaları

► Isı geri kazanımı fırsatları ve faydaları

 


Siz de bu konuları merak ediyorsanız kaydınızı yapın ve hep beraber Dalgakıran'dan Sn. Ertuğrul ÖZDEMİR ve Sn. Cengiz KEMENT'den ilgili konuları dinleyin, sorularınızı sorun...  




6 Nisan 2022 Çarşamba | Saat 14:00 - 14:50
                                                                         


#enerjiverimliliği hashtag'i ile twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında iletebilirsiniz.

 




ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.