elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

COMBICON |
50 Yıllık Başarı Öyküsü

Phoenix Contact olarak PCB klemens ve PCB konnektörlerinde sinyal, data ve güç iletimi için benzersiz bağlantı teknolojisi sunan ve bu alanda en geniş ürün portföyüne sahip Combicon ürün ailemizin 50. yılını kutluyoruz.



A- A+
06.10.2022 tarihli yazı 4908 kez okunmuştur.
70’li yıllarda kontrol panosu, makine yapımı gibi sektörel gelişmeler giderek endüstriyel elektronik ihtiyacını ortaya çıkarması ile Phoenix Contact’ın baskılı devreler için ürettiği KDS serisi PCB klemensleri ile elektronik dünyasına girişimizi belirleyen orijinal klemens bloğu geliştirilmiş oldu ve Combicon serisinin temelleri 1972 yılında atıldı. Phoenix Contact’ın hissedarı ve ilk PCB klemensinin arkasındaki yaratıcı Klaus Eisert’in deyimi ile, “Ve böylece Phoenix Contact için endüstriyel PCB klemens devri başladı. Başından beri, yeşil klemensler kaliteyi yaydı.”



Takip eden yıllarda, ürün portföyü şu anda yaklaşık 100 farklı ürün ailesi ile övünen, sürekli gelişerek büyüyen bir ürün ailesine dönüşen PCB klemens ve konnektörlerimiz tüm dünyada inverterlerden karmaşık kontrolörlere, enerji analizörlerinden akıllı ev uygulamalarına kadar birçok uygulamada tercih edilmektedir. 1972’den bu yana Phoenix Contact birkaç milyar Combicon PCB klemensi ve PCB konnektörü üretmiştir.

Sürekli gelişen ve değişen talepleri en doğru zamanda karşılamak için sahip olduğumuz en iyi teknolojiyi daha iyi hale getirmek için duyduğumuz tutku sayesinde yeniliklerle geçen 50 yılı tamamladık. Hız kesmeden devam eden geliştirme hamlelerimiz doğrultusunda, Combicon ile küresel ölçekte PCB bağlantı teknolojisi alanında yeni standartlar oluşturmayı defalarca başardık. Böylece PCB bağlantısını daha kompakt, daha güçlü ve kullanımı kolay hale getiren yeniliklere imza attık, atmaya da devam edeceğiz.



Blomberg’de ortaya çıkan ve uluslararası olarak kabul gören yenilikler arasında Push in yay bağlantılı ilk PCB klemensi, bireysel saha kablolaması için farklı kutup sayılarında ve konumda vida bağlantılı tek sıralı konnektörlerin icadı ve ek olarak kol mekanizmalı konnektörler yer almaktadır. Phoenix Contact olarak şirketimizin sürekli geliştirme çabaları sayesinde Combicon ile küresel ölçekte PCB bağlantısı teknoloji alanında yeni standart belirmeyi hedef ve ilke haline getirdik.




Tüm dünyada PCB bağlantı alanında öncü olmayı yıllar boyunca defalarca başardığımız Combicon serimizin 50. yıl dönümünü Phoenix Contact Türkiye olarak, eşsiz İstanbul Boğazı’nda düzenlediğimiz tekne turu ile değerli iş ortaklarımız, Almanya BA DC ekibinden misafirlerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte kutladık. Bu kutlamada sadece bir ürün grubunun değil, 1972’den bu yana devam eden yeniliklerin, kalitenin ve benzersiz ürün portföyünün 50.yıl heyecanına ortak olduk.



Bize bu yolculukta eşlik eden, ürünlerimizi ve kalitemizi tercih eden tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. 50 yıllık tecrübemiz ve ilk günkü heyecanımızla sizlere sektördeki en geniş ürün ailesini sunmaya devam edeceğiz.



 

Mutlu yıllar Combicon


50 yıllık bu serüvenimiz hakkında bilgi almak isterseniz tıklayabilirsiniz.


Kaynak:

     
                                                        
                   

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.