elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Chint Türkiye ve ElektrikPort Arasında İş Birliği Anlaşması Yapıldı

140'ın üzerinde ülkede, güç aktarımı ve dağıtımı, otomasyon, tesisat ürünleri, orta ve yüksek gerilim ürün ve sistem çözümleri sunan Chint, dijital medya partneri olarak ElektrikPort’u tercih etti. Chint Türkiye genel merkezinde gerçekleşen imza töreni ile 2022'de ElektrikPort olarak ChintTürkiye ile ortak içerik yayıncılığı, sosyal medya çalışmaları ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
01.02.2022 tarihli yazı 4829 kez okunmuştur.
31 Ocak 2022 Pazartesi, Chint Türkiye ve ElektrikPort arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla Chint Türkiye dijital medya çalışmalarını "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort ile daha geniş kitlelere ulaştıracak. Anlaşmanın temel amacı, güç aktarımı ve dağıtımı, otomasyon, tesisat ürünleri, orta ve yüksek gerilim ürün ve sistem çözümleri sunan Chint Türkiye ile ElektrikPort takipçilerini buluşturmak ve sektörün ihtiyaç duyduğu en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.


1984 yılında kurulan, 140’ın üzerinde ülkede ve bölgede, 30.000’den fazla çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren CHINT, Türkiye'deki dijital medya faaliyetlerini "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaştıracak.


İş birliği anlaşması Chint Türkiye Ürün Pazarlama Direktörü Sn.  Ozan GÜLTEKİN ve ElektrikPort Genel Müdürü Sn. Ayça AYÇİÇEK tarafından imzalandı. 

Toplantıya Chint Türkiye'den Ürün Pazarlama Direktörü Sn. Ozan Gültekin, Ürün Müdürü Sn. Işıl Ünal ve Dijital Pazarlama Uzmanı Sn. Seçilay Doğan, ElektrikPort'tan Genel Müdür Sn. Ayça Ayçiçek ve Kurumsal İletişim Uzmanı Sn. Irmak Telatar katıldı.


Chint Grubu Hakkında
 
1984 yılında Çin’de kurulmuştur. Güç aktarımı ve dağıtımı, otomasyon, tesisat ürünleri, orta ve yüksek gerilim ürün ve sistem çözümleri ile geniş ürün yelpazesi sunabilen Chint, aynı zamanda özellikle yüksek gerilim projelerinde anahtar teslim projeler sunmaktadır. Chint 100’ü aşkın çözümü, 1000’i aşkın ürün serisi ile hizmet sunmakta ve kurulu beş büyük fabrikası ile Çin’in en önemli Ar-Ge yatırımcısı ve elektrik malzemeleri üreticisi konumundadır.

2018 sonu itibari ile 140 ülkede 30.000’in üzerinde çalışanı ile Çin’in en değerli markalarından biri haline gelmiş ve 10,5 Milyar Dolar satış rakamına ulaşma başarısını göstermiştir. Chint, Türkiye’de distribütörler ile yürüttüğü işleyişini, 2017 yılı itibariyle büyüterek Türkiye’de şirketleşme kararı almıştır. Kendi organizasyonu ile dağıtım ağının genişlemesi ve lokal ürün çeşitliliğinin artması için çalışmalarını sürdürmektedir.



 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.