elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M Kablo'dan Bir ilk Daha:
E-Ticaret Sitesi

Alçak gerilim kablo sektörünün öncü markası 2M Kablo e-ticaret hamlesi gerçekleştirdi. 2M Kablo yeni e-ticaret sitesi ile ürünlerinin satışını online olarak da yapacak. Hem de yurt içi ve ihracat pazarları için aynı anda. Detaylar Haberimizde.



A- A+
08.01.2018 tarihli yazı 10148 kez okunmuştur.

2M Kablodan E-Ticaret Hamlesi

2M Kablo, 2018’in ilk günlerinde yayına aldığı shop.2mkablo.com e-ticaret sitesi ile ürünlerinin yurt içi ve yurt dışı satışını internet üzerinde de gerçekleştirmeyi planlıyor. Türkiye’de e-ticaret kanalı ile kendi ürettiği ürünleri satan ilk kablo üreticisi olacak 2M Kablo, e-ticaret hamlesi ile kablo sektörüne yeni bir yön verecek. Bu anlamda kablo sektöründe birkaç distribütör firmanın kullandığı satış kanalı olan e-ticaret, ilk kez bir üretici firma tarafından hayata geçirildi.
 

2M Kablo- E-Ticaret Sitesinde mevcut olan bir kablo örneği
 
2M Kablo kurulduğu 1993 yılından itibaren kendi sektöründe birçok ilke imza atmıştır. 3 kıtada 73’den fazla ülkeye ürün ihraç ederek İMMİB İhracat Onur Ödülü’ne layık görülen 2M Kablo, geçtiğimiz yıl İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giriş yaparak Türkiye’nin en büyük sanayi şirketleri arasında da yerini almıştır.
 

Enerji, endüstri, petrokimya, ulaştırma ve yapı sektörleri için standart ve özel kablolar üreten 2M Kablo, yurt içinde olduğu kadar, yurtdışında da en çok tercih edilen kablo markaları arasında yer almaktadır. Üstün ürün ve hizmet kalitesi ile dünya üzerinde birçok profesyonel kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. 2M Kablo 200’e yakın ürün çeşidi ile shop.2mkablo.com adresinde yerli ve yabancı müşterilerinin anlık ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözmeyi hedefliyor.



E-ticaret projesinin uzun zamandır üzerinde çalıştıkları bir proje olduğunu ifade eden 2M Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dereli geniş bir yelpazede sanal ortamda da hizmet vereceklerini belirtti.

Mehmet Dereli: “İnternetin bireylerin hayatındaki önemi her geçen gün artıyor. Artık istenilen ürün ve hizmetlere ulaşılması eskisi gibi güç ve zor değil. Bireyler her ürün ve hizmet grubundaki satın almalarını internet üzerinden gerçekleştirebiliyor. Bireylerin yanı sıra, artık firmalarda çalıştıkları iş kolundaki ihtiyaçlarını internet üzerinden satın alma yaparak giderebiliyor. Biz de bu sebeple tedarikçi firmaların özellikle anlık ihtiyaçlarının hızlı ve sorunsuz çözülebilmesi için ürünlerimizin e-ticaret sitemizde satışını gerçekleştirmeyi hedefledik. Bu sebeple hem müşterilerimizin ihtiyaçlarını çözüp, hem de sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak bir girişime imza atmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Kaynak:


 
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır