elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Yüksek Hızda Kesintisiz Veri Aktarımı |
ZyXEL

ZyXEL, zengin özellikleriyle öne çıkan yeni ADSL2+ Router ürün ailesini piyasaya sundu. 802.11n teknolojisine sahip yeni P-1202-T10B ve P-1302-T10B, yüksek hızda kesintisiz veri aktarımı imkanı sunuyor.



A- A+
22.11.2013 tarihli yazı 11490 kez okunmuştur.
Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, pazara sunduğu yeni ADSL2+ Router ürün ailesi ile beğeni topluyor. 802.11n teknolojisine sahip P-1202-T10B ve P-1302-T10B, üstün performans ve geniş kapsama alanı gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.  
 

Üst düzey performans ve kapsama için 802.11n teknolojisi
 
ZyXEL P-1202-T10B, 150 Mbps, ZyXEL P-1302-T10B ise 300 Mbps yüksek hızda kesintisiz veri aktarımını destekliyor. Her iki modelin de sahip olduğu 802.11n teknolojisi sayesinde servis kararlılığı ve ağ verimliliği ulaşılabilecek en üst seviyeye çıkabiliyor. İki yeni ürün de IEEE 802.11 b/g Wi-Fi sertifikalı tüm cihazlar için geriye dönük destek sunmanın yanında, bireysel güvenlik ve çoklu SSID desteği de sağlıyor.
 



Wi-Fi korumalı kurulum ve ebeveyn kontrol desteği
 
Wi-Fi Protected Setup(WPS), kablosuz ağların kolay ve güvenli kurulumu için standart bir özellik. WPS özelliği bulunan kablosuz ağ cihazlarını, tek tuşa dokunarak kendi aralarında yüksek güvenlik seviyesinde şifrelemek mümkün. Cihazların dikkat çeken özelliklerinden bir kaçı ise, IPv6, kullanıcı dostu arayüz ve MAC adres tabanlı ebeveyn kontrol desteğine sahip olmaları.
 
SPI Firewall ile güçlü bir güvenlik
 
Durum korumalı Paket İnceleme (Stateful Packet Inspection - SPI) Firewall teknolojisi, bir veri paketinin başlığını ve sayfa sonunu incelemenin yanında, veri paketinin geçerli bir oturuma ait olup olmadığını denetliyor. Ürünler, barındırdıkları SPI, Denial of Service -DoS ve Distributed DoS - DDoS özellikleri sayesinde hacker’lara, sızma girişimlerine ve zararlı yazılımlara karşı önleyici savunma hattı oluşturabiliyor.


 
Servis Kalitesi (QoS) Desteği

Yeni ürünler, Eşzamansız Aktarım Modu (ATM) servis kalitesi özelliklerine de sahip. Böylece servis sağlayıcılar, kendi servis kalitesi politikalarını diledikleri gibi belirleyip, IPTV ve VoIP bazlı servisler gibi görev önceliği olan servislere öncelik verebiliyorlar. Ağ verimliliğini ve etkinliğini artırabilen servis sağlayıcılar, aynı geniş bant bağlantı üzerinden yüksek hızda veri aktarımı, TV yayını ve IP telefon olanağı gibi çoklu oyun uygulamalarını son kullanıcılara günlük yaşamın bir parçası şeklinde sunabiliyorlar.
 

TR-069 uzaktan yönetim ile “tak-çalıştır”
 
TR-069 standart yönetim özellikleriyle birlikte servis sağlayıcılar, istemci cihazları son kullanıcıların manuel müdahalesine gerek kalmaksızın yönetebiliyor ve yapılandırabiliyorlar. Bu özellik, sadece kullanıcılar için “tak-çalıştır” şeklinde bir ürün deneyimi sunmakla kalmayıp, konuşlandırmada yaşanabilen zorlukları ve karmaşayı da ortadan kaldırıyor ve işletme ve bakım maliyetlerinde ciddi bir tasarruf sağlıyor.
 
 
 
Cihazların temel özellikleri:
 
P-1202-T10B / P-1302 -T10B Kablosuz N ADLS2+ 4 Port Router
 

· IEEE 802.11n standardı ile 150 /300 Mbps kablosuz bağlantı hızı,
· 2.4GHz frekans bandında WEP, WPA/WPA2 veri şifreleme,
· Kolay ve güvenli kablosuz bağlantı için tek tuş WPS butonu,
· Dört adet Ethernet RJ-45 portu, bir adet RJ-11 DSL portu,
 .P1302-T10B ile Ethernet üzerinden IP TV, VoIP/Video Telefon ve fiber internet bağlantı      uygulamaları Kablosuz özelliğini istenildiği zaman devre dışı bırakabilen WLAN On/Off butonu,
·Kablosuz bağlantının istenilen saatler arasında açık olmasını sağlayan zamanlama özelliği,
· SPI özelliğine sahip ve DoS ataklarını engelleyen Gelişmiş Güvenlik Duvarı,
· IPv6 desteği,
· Paket filtreleme ve URL bazında kelime yasaklama özelliği,
. Değiştirilebilir 5dbi  harici anten.
 
Orçun ŞEN Orçun ŞEN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır