elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WIN Automation'da Geri Sayım Başladı

Hannover Messe Bileşim A.Ş. tarafından organize edilen WIN Automation fuarı sektör profesyonellerini 19-22 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde buluşturuyor. Automation, Electrotech, Hydraulic & Pneumatic ve Materials Handling konularını kapsayacak ve sektörün ticari hacmini artırmakta büyük rol oynayacak fuara saatler kaldı.



A- A+
18.03.2015 tarihli yazı 9267 kez okunmuştur.
WIN Automation, bu yıl da üretim sektörü için önemli bir buluşma noktası oluyor. Fuar, hidrolik ve pnömatik, otomasyon, taşıma, istifleme, depolama ve elektrik-elektronik teknolojilerine odaklanıyor.  Otomasyon EURASIA’ya katılmak giderek büyüyen bu pazarda pek çok yönden pazarlama etkinliğinizin artmasını sağlıyor.



 



 

ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Danimarka, Finlandiya, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Japonya, İngiltere, İran, İtalya, Macaristan, Portekiz, Romanya, Tayvan ve Türkiye olmak üzere 21 ülkeden 1581 firma ürünlerini WIN Eurasia Automation'da sergiliyor.




 
Hannover Messe Bileşim Genel Müdürü Alexander Kühnel; Türkiye'nin 2023 yılı 500 milyar dolarlık ihracat hedefi içinde makine imalat sektörünün 100 milyar dolara ulaşması için bu fuarların çok büyük önem taşıdığını vurguladı. Kühnel şöyle konuştu: "Özellikle makine sektöründe araştırma geliştirme, inovasyon gibi konular şirketler için altın değerindedir. Günümüzün hızla gelişen sanayilerin hedefi verimliliği artırmak ve masrafları minimuma düşürmek.  Bu bağlamda WIN Eurasia Automation fuarı sunduğu ürün ve uygulamalarla sektöre yol gösterecek bir fuar. Lider firmaları tek çatı altında bulmak ve işlerine katma değer sağlayacak çözümleri keşfetmek isteyen sektör profesyonellerine mükemmel bir olanak sunuyor."
 
Sanayi, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hızla gelişmeye devam ediyor. WIN Automation, Otomasyon, Electrotech, Hidrolik-Pnömatik ve Materials Handling olmak üzere 4 uluslararası fuarı birleştirerek  katılımcıların ürünlerini hedef ziyaretçi gruplarına tanıtabileceği bir ortam oluşturuyor.

 






Ozan Büyük Ozan Büyük Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.