elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Yapay Zeka Tabanlı Güç Kalitesi Veri Analitiği ve Çözümleri

Tesislerinizdeki güç kalitesi problemlerini ölçümleyebileceğiniz kalite kaydediciler ve bu cihazlardan toplanan verileri anlamlandırmak için kullanılan yapay zeka tabanlı veri analitiği uygulaması Power Quality Analytics (PQA) hakkında bilgi vereceğimiz etkinliğimize davetlisiniz.



A- A+
29.06.2021 tarihli yazı 5128 kez okunmuştur.

Sektörel Eğitim Projesi: Webinar

"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre yön vermeye devam ediyor.

 
Tesislerinizdeki güç kalitesi problemlerini ölçümleyebileceğiniz kalite kaydediciler ve bu cihazlardan toplanan verileri anlamlandırmak için kullanılan yapay zeka tabanlı veri analitiği uygulaması Power Quality Analytics (PQA) hakkında bilgi vereceğimiz etkinliğimize davetlisiniz.

 

Aşağıdaki formu doldurarak Siemens ile ortak düzenlediğimiz Webinar'a kayıt olabilirsiniz.


Kayıt Linki: 
https://new.siemens.com/tr/tr/sirket/fuar-etkinlik-webinar/yapay-zeka-tabanli-guc-kalitesi-veri-analitigi-cozumleri.html
 
 

Düzenlenen seminerler 
ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. Kayıt yaparak "Ücretsiz" olarak katılabileceğiniz Webinar, 8 Temmuz 2021 Perşembe | Saat 11.00'da...



Sıradaki canlı yayın konuklarımız, birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan Siemens Türkiye'denPTI bölümünde Güç Sistemleri Danışmanı Sn. Önder POLAT ile yurtiçi ve bazı tanımlı yurtdışı bölgeler için Koruma Röleleri, Enerji Analizörleri ve RTU ürünleri Satış Yöneticisi Sn. Murat BASUMLI olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacak. 

 

" Yapay Zeka Tabanlı Güç Kalitesi Veri Analitiği ve Çözümleri"


 

Önder POLAT:

2012 yılında İTÜ Elektrik Mühendisliği lisans bölümünden, 2015 yılında aynı bölümün Yüksek Lisans programından mezun oldu. Kariyerine test ve devreye alma mühendisi olarak başladıktan sonra İTÜ Elektrik Mühendisliği bölümünde 3 sene boyunca Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Bu tecrübesinin ardından AF Mercados firmasında Akıllı Şebekeler ve Ar-Ge mühendisi pozisyonda 3 yıl görev aldı. 2019 yılından itibaren ise Siemens PTI bölümünde Güç Sistemi Danışmanı olarak hizmet vermekte olup elektrik şebekelerinin modellenmesi, koruma kordinasyon, ark-flaş, yenilebilir enerji santrallerinin entegrasyonu ve güç kalitesi projelerinde yer almaktadır.

Murat BASUMLI 

1993 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinden Elektrik-Elektronik mühendisi olarak mezun oldu. 1996 yılında bina iklimlendirme sistemleri konusunda proje, ayalama ve devreye alma çalışmalarında bulundu. 1996-2009 tarihleri arasında Siemens şirketinde Alçak Gerilim, Orta Gerilim mühendislik ekiplerinde projelendirme, kısa devre hesapları, röle ayar koordinasyonu çalışmaları ve mühendislik grupları yöneticiliğinde bulundu. 2009 yılından beri tüm yurt içi ve bazı tanımlı yurt dışı bölgeler için Koruma Röleleri, Enerji Analizörleri ve RTU Ürünleri Satış yöneticisi olarak çalışmaktadır.

İşlenecek Konular:


 Siemens kalite kaydediciler
► Sicam PQS kalite raporu toplama ve arşivleme programı
► Geleneksel arıza analiz yöntemi
► PQA Tanımı ve Faydaları
► PQA Örnek Uygulamaları
► Uygulama Topolojisi ve Olası Ölçüm Noktaları
► İş Modeli
 

Siz de bu konuları merak ediyorsanız kaydınızı yapın ve hep beraber Siemens Türkiye'den Sn. Önder POLAT ve Sn. Murat BASUMLI'dan ilgili konuları dinleyin, sorularınızı sorun...  



8 Temmuz 2021 Perşembe | Saat 11:00 - 12:00
                                                                         


#GüçKalitesi hashtag'i ile twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında iletebilirsiniz.