elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Vidalı Hava Kompresörlerinde 5 Yıllık Garanti Dönemi Başladı

Kompresör alanında hem Türkiye'de hem de globalde öncü firma olan Dalgakıran Kompresör, Vidalı Hava Kompresörlerinde 5 yıllık garanti dönemi başlattı. Detaylar haberin devamında...



A- A+
21.06.2018 tarihli yazı 7559 kez okunmuştur.

Vidalı Hava Kompresörlerinde 5 Yıllık Garanti Dönemi


Müşterilerine uzun yıllar sorunsuzca hizmet edebilmesi için Vidalı Hava Kompresörleri'ni tasarlayan Dalgakıran Kompresör şimdi de Vidalı Hava Kompresörlerinde 5 yıllık garanti dönemi başlattı. 

 Dalgakıran Kompresör'ün Vidalı Hava Kompresörlerinde sunduğu 5 yıllık garanti hizmeti, tüm vidalı seri kompresörlerin standart periyodik bakımlarının orjinal yedek parçalarla yetkili servisler tarafından yapılması koşuluyla geçerlidir. 

Vidalı hava kompresörlerinin tasarımı ve analizinde  son teknoloji mühendislik yazılımları kullanılmıştır ve bu kompresörlerin her bir parçasının imalatı ve montajı uluslararası kalite standartları çevresinde gerçekleşmektedir. 
 

Vidalı hava kompresörlerinde Dalgakıran'ın; TIDY Serisi, DVK Serisi ve INVERSYS PLUS Serisi kompresörleri bulunmaktadır. 


 

INVERSYS PLUS Serisi 

 

INVERSYS PLUS Serisi, değişken hızlı ve direkt akuple güç aktarım sistemi sayesinde %35'e varan enerji tasarrufu sağlar. Yağ enjekteli vidalı kompresörlerdendir. 5,5 kW-315 kW arasındaki tüm gereksinimleri karşılar. 
 


Detaylar için tıklayınız. 
 

İlginizi Çekebilir: Kompresör Bakımı Nasıl Yapılır?
 


TIDY Serisi


TIDY Serisi kompresörler, basit, güvenilir ve kompakt tasarıma sahiptir. Bakımı kolay ve uzun ömürlüdür. Yağ enjekteli vidalı kompresörlerdendir. 2,2 kW-37 kW arasındaki tüm gereksinimleri karşılar. Yüksek performanslı çalışmaları sayesinde küçük ve orta ölçekli işletmelerde güvenle kullanılmaktadır. 



Detaylar için tıklayınız. 


DVK Serisi


Basit, güvenilir ve sağlam bir tasarıma sahiptir. Bakımı kolay ve uzun ömürlüdür. Yağ enjekteli vidalı kompresörlerdendir. 45 kW- 160 kW arasındaki tüm gereksinimleri karşılar. Sahada kullanılan onbinlerce kompresör tarafından kanıtlanmış tasarıma sahiptir ve güvenilirdir. 

 


Detaylar için tıklayınız. 


Dalgakıran Kompresör hakkında detaylı bilgi almak için videoyu izleyiniz.
 




Kaynak:
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır