elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

TÜİK Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı

Türkiye İstatistik Kurumu, 10 Nisan 2015’e kadar devam edecek olan başvuruların sonucunda yapacağı sınav ile sözleşmeli bilişim personeli alacak. Başvurular, istenen belgeler ve sınav ile ilgili detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.



A- A+
02.04.2015 tarihli yazı 8035 kez okunmuştur.
Türkiye İstatistik Kurumu Bilişim Teknolojileri Daire Başkanlığı, İş Analisti, JAVA Yazılım Geliştirme Uzmanı, Ağ Uzmanı ve Sistem Uzmanı alanlarında toplam 16 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu. Başvurulara dair genel şartları ve detaylı bilgileri TUİK web sitesinde bulunan sözleşmeli personel alımına başvurmak isteyen adaylar, TÜİK web adresinde bulunan başvuru formunu ve istenen belgeleri en geç 10.04.2015 günü mesai bitimine (18.00) kadar “Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Necatibey Caddesi No:114 ANKARA” adresinde bulunan Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına elden teslim etmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla göndermek suretiyle başvurabilecektir.
  
 
  
  
Yapılan açıklamaya göre toplam 16 personel olmak üzere İş Analisti, JAVA Yazılım Geliştirme Uzmanı, Ağ Uzmanı ve Sistem Uzmanı alımı yapmayı planlayan TÜİK, sözlü sınava katılacak adayların seçiminde; 2014 KPSSP3 puanını ve İngilizce dilinde KPDS veya YDS veya bu dilde yapılan diğer yabancı dil sınavlarından Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilen yabancı dil puanını esas alacaktır. Başvuru sırasında istenen belgeler ise aşağıdaki gibidir:
 
1) Müracaat formu (Kurumun web sitesinden (www.tuik.gov.tr) temin edilecektir.)
2) Özgeçmiş
3) Yabancı dil puanını gösteren belgenin aslı veya onaylı sureti,
4) Lisans diploması veya okul çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti,
5) En az iki (2) programlama dili bildiğini gösteren belgeler (örnek olarak; en az 2 dönem programlama dersinin alındığı transkript, katılım / sınav sertifikası vb.)
6) Çalışma süresini gösteren belgeler,
    a) Özel sektörde çalışanlar için SGK hizmet dökümü.
    b) Kamu Kurumlarında çalışanlar için çalıştıkları Kurumdan alınacak belge.
7) Genel şartlarda istenilen nitelikleri gösterir diğer belgeler (Aslı ibraz edildiği takdirde suretler Başkanlığımızca onaylanacaktır.)
8) Özel şartlarda belirtilen tecrübeler için müracaat formunda verilen "İstenilen Tecrübe ve Sertifikalar" bölümünün doldurulması gerekmektedir.
9) Her bir pozisyon için özel şartlarda istenilen sertifikalar ve nitelikleri gösterir belgeler, sertifikalar sınavla alınmış olmalıdır. (Aslı ibraz edildiği takdirde suretler Başkanlığımızca onaylanacaktır.)
10) Varsa ; KPSS belgesi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınır.)

   
 
 
 
Başvurmak isteyen adaylar, istenilen belgeler ile birlikte 10.04.2015 günü mesai bitimine (18.00) kadar başvurabilirler. Başvuruların ardından genel ve özel şartları sağlayan adaylardan sözlü sınava katılacakların listesi kurumun web sayfasında 17.04.2015 tarihinde belirtilecektir. Başvurulara, sözlü sınava dair detaylı bilgiler ve başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
  
 
 
Kaynak:

TÜİK
 
 
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır