elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma’dan Fonksiyon Göstergeli Sinyal Lambaları ile Avantajlı Çözümler

Sunduğu yüksek performanslı ürünlerle firma ve kullanıcıların ilk tercihi olan Sigma Elektrik, fonksiyon göstergeli sinyal lambaları ile basit ve ekonomik enerji ölçüm çözümü sunuyor. Klasik sinyal lambalarına göre bazı enerji parametrelerini de ölçme avantajını da sunan fonksiyon göstergeli lambalar, çeşitli çalışma gerilim aralıklarına göre üretilebiliyor.



A- A+
10.03.2023 tarihli yazı 2137 kez okunmuştur.
Sigma Elektrik, 30 yıldır verimli ve güvenli elektrik kullanımı için ürettiği cihazlarda sunduğu yüksek kalite ve performansla sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. İstenilen renkte ve kullanıcı uygulamasına göre çeşitli çalışma gerilimlerinde üretilebilen fonksiyon göstergeli sinyal lambaları; enerji parametrelerinden akım, gerilim, frekans ve sıcaklık ölçme yeteneğine de sahip olarak üretiliyor. Üzerinde yer alan led ile sadece durum bildiren klasik sinyal lambalarına oranla birçok enerji parametresini gösteren fonksiyon göstergeli sinyal lambaları sunduğu verimlilik ile kullanıcıların işini kolaylaştırıyor.



Ekonomik Enerji Ölçüm Çözümü

Sigma Elektrik klasik sinyal lambalarına kazandırdığı fonksiyonlarla enerji ölçüm çözümlerini farklı bir seviyeye taşıyor. Bağlı bulunan elektrik devresinde enerji veya bir arıza olup olmadığını bildiren sinyal lambalarına Sigma Elektrik yeni fonksiyonlar kazandırıyor. Ürün üzerinde sunduğu voltmetre, ampermetre, frekansmetre ve sıcaklık göstergesi seçenekleri ile verimli kullanım imkanı sunarken; elektrikçilerin, panocuların ve son kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor. 22 mm çapında üretilen fonksiyonel sinyal lambaları ile temel ölçüm parametreleri için elektrik panosu içerisinde voltmetre veya ampermetre kullanımına gerek kalmıyor. Basit ve ekonomik çözüm sunarak avantajlı bir yapıya bürünen ürün ayrıca geniş gerilim aralıklarında çalışmaya imkan tanıyor.





Kaynak:



                   

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.