elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens Webinar’ı Yayınlandı |
Orta Gerilim Açık Şalt ve Havai Hat Otomatik Kapama Kesici Ürünleri

Siemens'in katkılarıyla gerçekleştirilen “Orta Gerilim Açık Şalt ve Havai Hat Otomatik Kapama Kesici Ürünleri” webinara sektöre yön verdi.



A- A+
26.01.2022 tarihli yazı 2828 kez okunmuştur.
Siemens fayda/zarar analizi örneği ile SDR, CMR ve FS ürünlerinin tanıtımın gerçekleştirdiği webinarla, orta gerilim açık şalt ve havai hat otomatik kapama kesici ürünlerindeki son teknolojileri sergiledi.

Siemens AG Almanya’da Orta Gerilim Ürün İş Geliştirme sorumlusu Sn. Bilal BARKANA ile Siemens Türkiye'de pek çok Alçak gerilim, Orta Gerilim ve Anahtar Teslim projeler teklif ekiplerinde görev almış ve 2021 itibari ile Satış Yöneticisi olarak görev alan Sn. Esra BEKMEZ katılımcılar ve izleyicilerden gelen soruları canlı yayında ve canlı yayın sonrasında yanıtladı.

 
Fayda/zarar analizi örneği ile SDR, CMR ve FS ürünlerinin tanıtımının gerçekleştirildiği webinarın tekrarını izleyebilirsiniz!



Ürünler hakkında sorularınız olması durumunda Satış Yöneticisi Sn. Esra BEKMEZ’e - esra.bekmez@siemens.com - adresine mail gönderebilirsiniz.

Webinarda anlatılan sunumları indirebilirsiniz.


Smart Infrastructure
Electrification & Automation
Smart Distribution Recloser (SDR)



Smart Infrastructure
Electrification & Automation
Compact Modular Recloser (CMR)



Smart Infrastructure
Electrification & Automation
Fusesaver™




Bilal BARKANA:

2003 yılında İTÜ Elektrik Mühendisliği lisans bölümünden mezun oldu. 2006 yılında tamamladığı Amerika’daki Vanderbilt University Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisansı eğitimi boyunca asistanlık yaparak kariyerine başladı. Askerlik hizmetini tamamladıktan sonra Orta Güç Trafo Dizayn Mühendisi olarak kariyerine AREVA’da devam etti ve 2010 yılında Orta Gerilim Proje Mühendisi olarak Siemens Türkiye’de çalışmaya başladı. 2011 yılında Gebze Yüksek Teknoloji Enstütüsünde (Gebze Teknik Üniversitesi) İşletme Yüksek Lisansını tamamladı. 2018 yılından itibaren Siemens AG Almanya’da Orta Gerilim Ürün İş Geliştirme sorumlusu olarak orta gerilim şebekelerinin verimliliği, yeni şalt teknolojiler, geçici arızalardan oluşan kayıpların giderilmesi ile dağıtım firmalarına sağlanan ciro artışı konularında çalışmalarına halen devam etmektedir.

Esra BEKMEZ

2001 yılında YTÜ Elektrik Mühendisliği lisans ve 2006 yılında Marmara Üniversitesi Mühendislik Yönetimi Yüksek Lisans bölümünden mezun oldu. 2006 yılında Alçak Gerilim Teklif Mühendisi olarak Siemens Türkiye’de çalışmaya başladı. 2006-2021 tarihleri arasında Alçak gerilim, Orta Gerilim ve Anahtar Teslim projeler teklif ekiplerinde görev aldı. 2021 yılı itibariyle satış yöneticisi olarak çalışmaktadır.




ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.