elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İSTOÇ Ticaret Merkezi'nde Vestel LED Aydınlatma Ürünleri Tercih Edildi

LED teknolojisinin gün geçtikçe öneminin artmasıyla kullanım alanlarındaki çeşitlilik de dikkat çekiyor. Vestel LED Aydınlatma Yol Armatürleri ile İSTOÇ Ticaret Merkezi, artık daha aydınlık ve daha güvenli. Ayrıca yenilenen aydınlatma ile % 70 enerji tasarrufu sağlanacaktır. Detaylar haberimizde



A- A+
18.07.2014 tarihli yazı 10980 kez okunmuştur.
38 km yol uzunluğuna sahip İSTOÇ Ticaret Merkezi’nde toplam 752 adet civa buharlı yol aydınlatması, Vestel LED Yol Armatürleri ile değiştirildi. 440W ve 275W civa buharlı ürünler yerine 128W (14800 LM) ve 90W (10.000 LM) LED yol armatürler kullanılarak İSTOÇ sokaklarının lux seviyesi 10 kat arttırılmış olup, %70’e varan enerji tasarrufu sağlanacaktır.
 


 Resim 1: İSTOÇ Ticaret Merkezi'nin yolları Vestel LED teknolojisi ile aydınlanıyor.

LED Armatürler ile İSTOÇ sokakları daha aydınlık ve daha güvenli hale gelecek, günde ortalama 12 saat kullanım yapılacağı göz önünde bulundurularak yılda 826.287 kWh ve 282.300 TL tasarruf sağlanacaktır. LED armatürlerin ömrü boyunca ise elde edilecek toplam tasarruf 5.556.733 TL olacaktır.



 Resim 2: Vestel LED Sokak Aydınlatmaları bu üst düzey enerji verimliliği sayesinde sektörün öncü firmasıdır.
 
İşte tüm bu rakamlar, "Neden LED aydınlatma ürünleri kullanılıyor?" sorusuna verilebilecek en iyi cevapları gösteriyor. 

 Vestel LED Sokak Armatürlerine ve daha fazla teknik bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Vestel LED Yol Armatürleri 50.000 saatlik ömürleri sayesinde aynı ışık seviyesini uzun yıllar korur.
 


 Resim 3: Vestel LED Sokak Armatürleri ile sokaklar daha aydınlık ve daha güvenli.

 
Yol ve sokak aydınlatmaları için kullanılabilen, yüksek enerji verimliliği ile enerji tasarrufu sağlayan Vestel LED Sokak Aydınlatması, birçok farklı firmanın tercihi olmuştur. İSTOÇ Ticaret Merkezi Vestel LED Sokak Armatürlerini seçenlerden sadece bir tanesi.
 


 Vestel LED Sardes Sokak Armatürlerinden satın almak için bulunduğunuz şehirdeki Vestel LED ürünlerini satan bayilere buraya tıklayarak bakabilirsiniz.

Vestel LED Ephesus Sokak Armatürleri açık alanların aydınlatılmasında oldukça önemli derecede enerji tasarrufu sağlamaktadır. Farklı güç ve ışık akısı seçenekleriyle uygun armatür seçimi kolaylıkla yapılabilir. Bu yüzden birçok farklı alanda kullanılabilir.
 


 Vestel LED Ephesus Sokak Armatürlerine ve daha fazla teknik bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



 
Kaynak:

Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır