elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

EBO Fuarı TOKİ Desteği İle Ankara'da Kapılarını Açıyor

24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara Congresium'da ilk kez gerçekleşecek olan Elektrik Teknolojileri ve Bina Otomasyon Fuarı (EBO 2016), yeni teknolojileri sergilemenin yanı sıra sektörü bir araya getirecek.



A- A+
26.07.2016 tarihli yazı 7380 kez okunmuştur.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile gerçekleştirilen EBO 2016, elektrik teknolojileri, bina otomasyon sistemleri, yapı teknolojileri, akıllı ev ve güvenlik sistemleri konusunda ulusal ve uluslararası alanda proje taahhüt, tedarik ve ürün hizmeti sağlayan sektör profesyonellerini ve satın alma heyetlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Artı 2 Medya ve ECR Fuarcılık ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen, TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen EBO 2016, Bakanlıklar, devlet kurumlarının ve ülkenin merkezi olduğu için ziyaretçilerinin kolay ulaşılacağı Başkent Ankara'da gerçekleşecek. Yurt içi ve yurt dışından önemli bir ziyaretçi ve katılım oranının beklendiği EBO 2016, elektrik teknolojileri ve bina otomasyonu alanında son yeniliklerin sergileneceği, B2B görüşme ortamıyla yeni iş bağlantılarının kapılarını açan bir bir platform oluşturacak.

Sektörün öncü markalarına ev sahipliği yapacak olan EBO 2016, ziyaretçilerine; elektrik teknolojilerinden bina otomasyonuna, aydınlatmadan kesintisiz & alternatif güç kaynaklarına, akıllı bina sistemlerinden, akıllı şehircilik uygulamalarına kadar çok geniş bir yelpazede ürünleri inceleme fırsatı sunacak.


TOKİ ve EBO 2016 İşbirliği Sektöre İvme Kazandıracak


Elektrik teknolojileri ve bina otomasyon sistemleri alanında Türkiye’nin en önemli fuarı olmak üzere yola çıkan EBO 2016, TOKİ ile gerçekleştirilen işbirliği sayesinde sektöre ivme kazandıracak bir platform oluşturuyor. EBO 2016’nın en önemli ayaklarından birini de TOKİ tarafından desteklenen ve sektörün gelişimine öncülük etmek amacıyla düzenlenen seminerler ve çalıştay oluşturuyor. Gerçekleşecek olan seminerler kapsamında TOKİ de mevzuatlar ve kamu ihalelerindeki şartnameler konusunda katılımcılara bilgi verecek.

Artı2 Medya Genel Müdürü Emel Yüksel ile gerçekleştirdiği görüşmede fuarla ilgili değerlendirmelerini paylaşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, “Teması belli olan, işlevsel fuarlar sektöre oldukça önemli katkılar sağlıyor. Bu kapsamda TOKİ olarak bizler de üretici firmalarımızla bir araya gelmek ve yeni teknolojiler eşliğinde kendileri ile fikir alışverişinde bulunmak üzere standımızla EBO 2016’da yer alacağız.” dedi.


TOKİ, EBO 2016’da Üreticiyle Buluşacak


Fuar alanında bulunan standı ve yetkili personeli eşliğinde, katılımcı ve ziyaretçilerle B2B görüşmeler gerçekleştirecek olan TOKİ, tedarikçilerden beklentileri, ihaleler ve satın almalar konusunda tedarikçi ve proje taahhüt firmalarında aranılan şartları bu görüşmelerde yakından anlatacak. Enerji tasarrufu sağlayan, yeni teknolojileri içeren ürünlere her zaman destek olduklarını belirten Mehmet Özçelik, TOKİ olarak destek verdikleri EBO 2016’da da firmaları yenilikçi ürün gamı ile görmeyi arzu ettiklerini kaydetti.

Elektrik Teknolojileri & Bina Otomasyon Fuarı EBO 2016, kapsamında elektrik teknolojileri, bina tesisatları ekipmanları & otomasyon sistemleri, dekoratif & endüstriyel aydınlatma sistemler, aydınlatma ekipman & aksesuarları, elektrik tesisat malzemeleri, elektrik güç iletim kabloları & ekipmanları, kablo koruma taşıma & bağlantı ekipmanları, panolar ve aksesuarları (a.g & o.g. elektrik dağıtım panoları), kesintisiz & alternatif güç kaynakları, elektrik şalteri & elektrik güç dağıtım teçhizatı gibi ürün gruplarındaki yenilikçi teknolojiler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 www.facebook.com/ebofuari

Kaynak: