elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss İş Ortaklarıyla “Birlikte Daha İyiye” Dedi

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, 27 Şubat tarihinde, Les Ottomans otelinde düzenlenen toplantıda Türkiye’den soğutma alanındaki iş ortaklarıyla bir araya geldi.



A- A+
15.03.2020 tarihli yazı 17485 kez okunmuştur.
Danfoss, soğutma alanındaki iş ortaklarıyla İstanbul’da bir araya geldi.  

“Birlikte Daha İyiye” mottosuyla gün boyu süren ve 45 kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Danfoss Türkiye Bölge Satış Direktörü Mert Kalafatoğlu Danfoss 2019 finansal sonuçları ve Danfoss global stratejisi ile megatrendleri paylaşırken, Danfoss Türkiye Bayi Kanalı Satış Müdürü Ayfer Altun 2020 bayi kanalı stratejilerinden bahsetti. Toplantıda ayrıca Danfoss’un 2020 yılı stratejileri ve vizyonu ile birlikte, gelecek planları hakkında bilgiler paylaşıldı. Danfoss soğutma endüstrileri ile ilgili de detaylı bilgiler verilen toplantıda ayrıca 2018 yılında başlayan ‘Danfoss Soğutma Ligi’ sadakat programının 2020 yılında devreye giren dijital versiyonu tanıtıldı.




Buluşmaya katılan iş ortakları, düzenlenen workshoplar sayesinde fikirlerini paylaşma ve toplantıda konuşulan konular ile ilgili detayları görüşme fırsatı buldular.





Danfoss Hakkında:

Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynakla daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap veren Danfoss’un ürün ve hizmetleri soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Danfoss, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ek olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermektedir. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 27 bin çalışanı ve müşterileriyle Danfoss, günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hâlâ kurucu ailenin elinde bulunmaktadır.


GÜNÜN FİRMASI