elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Bimeks, Electro World Türkiye'yi Satın Aldı

Electro World artık Bimeks'in bir parçaşı oldu. Bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan duyuruya göre Bimeks, Electro World Türkiye'nin %100 hisselerini satın alma işleminin tamamlandığı bildirildi. Bugünden itibaren artık Electro World mağazaları Bimeks adı altında çalışmalarına devam edecek.



A- A+
01.11.2013 tarihli yazı 7040 kez okunmuştur.
05.09.2013 tarihinde KAP ta yapılan duyuruya göre Bimeks, Electro World hisselerinin %100 ünü almak için anlaşmalar yaptığını duyurmuştu. Söz konusu anlaşma çerçevesinde hisse devir işlemi 31.10.2013 tarihinde tamamlanmış olup, Electro World'un tüm hakları Bimeks'e geçti. 


Electroworld'e ait olan 14 mağaza 01.11.2013 tarihinden itibaren Bimeks olarak faaliyet gösterecektir.

Bimeks bu satın alma sonrasında Electroworld'ün verdiği tüm sözler arkasında duracağını müşterilerine duyurdu. Müşterileri kesinlikle mağdur etmeyeceği konusunda söz veriyor.


1 Kasım'dan önce Electroworld'den almış olduğunuz ürünleri temin edilmesi, müşteriye ulaştırılması ve bu tarihten önce ve sonra aldığınız ürünleri istediğiniz zamanda, istediğiniz şekilde elinize ulaşması artık Bimeks'in güvencesi ve sorumluluğu altında.

Electro World hediye çekini tüm Bimeks mağazalarında kullanabilirsiniz. 

Bu satın alma ile bir gecede büyüklüğünü 2 katına çıkaran Bimeks, hedeflerinin büyük olduğunu da göstermiş oldu. 

Kaynak: 
KAP

Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır