elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WIN Metal Working Fuarı, Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı

WIN Eurasia Metal Working 2015 Fuarı, 12 Şubat'ta TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda bu yıl ilk kez Safe@Work (İş Yerinde Güvenlik) özel bölümünde iş sağlığı ve güvenliği konuları ele alındı. Fuar, ilk gününde makine tutkunlarının, girişimcilerin ve sektörle ilgilenenlerin ilgisine sahne oldu.



A- A+
13.02.2015 tarihli yazı 6979 kez okunmuştur.
20. Uluslararası Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri (Metal Working) Fuarı, 15. Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri (Welding) Fuarı ve 9. Uluslararası Yüzey İşleme Teknolojileri (Surface Treatment) Fuarı'nı tek bir çatı altında buluşturan WIN Eurasia Metal Working Fuarı başladı. 
 


 
Fuar, bu sene Hannover-Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Alexander Kühnel, İSAG (İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği) Başkanı Levent Kavlak, Alman Mühendislik Federasyonu VDMA Türkiye Ülke Müdürü Friedrich Wagner, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Kır ve ASO (Ankara Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir tarafından kurdele kesimiyle açıldı.


 
 


 
Her geçen yıl daha fazla ülkenin yer aldığı fuarda Avusturya, Bulgaristan, Çin, Danimarka, Fransa, Macaristan, İtalya, Almanya, Güney Kore, Hollanda, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye'den farklı katılımcılar yer alıyor. Bu ülkelerden Almanya, İtalya ve Güney Kore fuarda devlet destekli ülke pavyonları ile bulunuyor.
 





 
WIN Eurasia Metal Working, sadece Türkiye için değil, tüm Avrasya Ekonomik Bölgesi için sektörün en önemli buluşması olma özelliğine sahip. Bu fuar, dünyanın en büyük beş makine ihracatçısı arasına girme ve makine imalatının ihracattaki payını %10'dan  %20'ye çıkarma hedefine sahip olan Türkiye için yüksek düzeyde uluslararası ziyaretçi ilgisi ile endüstri için fırsatlar sunmakta ve sektör hacminin gelişmesine önemli katkıda bulunmaktadır. 
 





 
IGEME'nin (Türkiye İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi) sektörel raporuna göre Türkiye’nin ihraç ettiği imalat makinalarının başında metal biçimleme türleri geliyor ve bunlar imalat makina ihracatının %77'sini oluşturuyor. Geri kalan ihracat oranı ise metal kesme makinalarına ait. 
 


 

Metal işleme sektörüne ilişkin tüm ürün ve hizmetlerin sergileneceği fuar son günü olan 15 Şubat tarihine kadar kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak. 



Ozan Büyük Ozan Büyük Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.