elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WIN Automation 2015 Fuarı İçin Ücretsiz Davetiye

Avrasya Bölgesi'nin önde gelen sektör etkinliği olan ve bu sene 22. si düzenlenecek WIN Automation Fuarı bu sene Otomasyon (Uluslararası Endüstriyel Otomasyon Fuarı), Electrotech (Uluslararası Enerji, Elektrik ve Elektronik Fuarı), Hydraulic & Pneumatic (Uluslararası Akışkan Gücü Teknolojileri Fuarı), Materials Handling (Uluslararası Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Fuarı) olmak üzere 4 sektörü tek bir çatı altında buluşturacak. Fuar bu sene 19-22 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Ücretsiz davetiye ve diğer tüm detaylar haberimizde.



A- A+
07.03.2015 tarihli yazı 10817 kez okunmuştur.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sanayi hızla gelişiyor ve değişiyor.  Otomasyon, Electrotech, Hidrolik-Pnömatik ve Materials Handling  olmak üzere 4 önemli uluslararası fuarı birleştiren WIN EURASIA Automation Fuarı, imalat sanayisinde önemli rol oynayan otomasyon, hidrolik ve pnömatik, taşıma,istifleme, depolama ve elektrik-elektronik teknolojilerine odaklanıyor. Böylece katılımcılar ürünlerini hedef ziyaretçi gruplarına tanıtma imkanı yakalıyor.
 
2014 yılında düzenlenen WIN Automation Fuarı'nda 23 farklı ülkeden 1950 katılımcı 30684 metre-kare lik alanda 77204 ziyaretçiye ürünlerini tanıtmıştır. Her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısını artıran WIN Automation'a katılmak giderek büyüyen bu pazarda pek çok yönden pazarlama etkinliğinizin artmasını sağlıyor.

 

 

Otomasyon

21 yıldır aralıksız düzenlenen OTOMASYON Fuarı, kuşkusuz ki Türk endüstrisinin heyecanla beklediği en önemli fuar. Otomasyon alanında her türlü yeniliğin görülebildiği yegane adres.
 
Fuar esnasında düzenlenecek olan Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi'nde, akademisyen ve uzmanların teorik ve de uygulamaya yönelik sunumlar gerçekleştirmesi, fuarın aynı zamanda sektörün zirvesi olma özelliğinide pekiştirmesini sağlamaktadır.
 

OTOMASYON Fuarı; bu sene de endüstriyel otomasyon uygulamalarında kullanılan tüm teknolojik gelişmeler ve yeni hizmetler ile 4 gün boyunca görebileceğiniz ve inceleyebileceğiniz dinamik bir platform olmaya devam ediyor.

Ürün Grupları


► Montaj & Taşıma Sistemleri, Doğrusal Konumlama Sistemleri
► Robot teknolojisi
► Endüstriyel Görüntü İşleme Sistemleri
► Kontrol Sistemleri, PLC, SCADA
► Sensör ve Hareket Sistemleri (Aktuators)
► Endüstriyel PC'ler
► Haberleşme, Ağlar ve Field Bus Sistemleri
► Gömülü Sistemler
► Ölçme ve Test Sistemleri
 Endüstriyel Otomatik Bilgi Yakalama ve Tanımlama Sistemleri
► Endüstriyel IT ve Yazılımlar
► Lazer Teknolojisi
 Endüstriyel Bina Otomasyon Sistemleri
 Otomasyon Servisleri
 


 
Fabrika, İşlem ve Endüstriyel Bina, Otomasyonunu Keşfedin.

 

Electrotech

Enerji, elektrik ve elektronik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını 15 yıldır bir araya getirerek bilgi alışverişi ve iş bağlantılarını gerçekleştiren ELECTROTECH Fuarı, Türk endüstrisinin alanında en başarılı fuarı haline geldi.Geleceğin dünyasında gelişen potansiyeliyle varolacak Türkiye'yi, enerji sektöründe önemli yapısal değişiklikler bekliyor. Türkiye'nin Avrupa Birliği ile olan yakınlaşması; enerji, elektrik ve elektronik sektörüne ilişkin yatırımların yoğunluk kazanmasına yol açacaktır.
 
Bölgedeki lider konumuyla Türkiye, Avrasya bölgesine ilişkin yatırımlarda yabancı ülkelerle birlikte önemli bir rol üstlenecektir.
 
Başta Elektrik Mühendisleri Odası ve Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği olmak üzere EPAD, EMSAD, ESİDER, HESİAD, TESAB, TEETF ve Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi tarafından desteklenen fuar, zengin "Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi" ile gerçek bir bilgi paylaşım platformu oluştururken katılımcılarına ve ziyaretçilerine, Türkiye ile ilgili, bölgenin en önemli ticari bağlantılarını kurmak için son derece elverişli bir zemin sunuyor.

Ürün Grupları


 Elektrik Enerjisi Üretim Sistemleri, Yanmalı Makineler, Yenilenebilir Enerji
 Transformatörler, Akümülatörler ve Kesintisiz Güç Kaynakları
 Elektrik Motorları, Frekans Inverterleri, Motor Sürücüler
 Dişliler ve Mekanik Sürücü Sistemleri
 Elektrik Güç İletimi için Kablolar ve Ekipmanlar
 Elektrik Şalterleri ve Elektrik Güç Dağıtımı Malzemeleri
 Elektronik ve Opto Elektronik Malzemeler
 Elektrik ve Elektronik Test ve Ölçü Malzemeleri
 Aydınlatma Malzemeleri
 Elektrik Güç ve Mühendislik Hizmetleri
 


 
Elektrik Enerjisi Üretim Sistemlerini, Tedarikini, Dağıtımını ve Depolanmasını Keşfedin.


Hydraulic & Pneumatic

Teknolojideki gelişmeler, güç ve hareket üreten sistemlerde önemli değişiklikler yaratmaktadır. Daha rahat ve kolay kullanım olanaklarını ortaya çıkarmaktadır. Hidrolik ve pnömatik bunun en önemli başlığını oluşturuyor. Gün geçtikce endüstriyel üretimde kullanım alanı genişleyen akışkan gücünün tanıtım ve pazarlanmasında HYDRAULIC & PNEUMATIC en önemli platformu oluşturmaktadır. HYDRAULIC & PNEUMATIC, WIN World of Industry WIN Automationında bir araya gelen diğer 3 uzmanlık fuarının sinerjik etkisiyle; katılımcılarına ve ziyaretçilerine yeni ufuklar, yeni fırsatlar sağlıyor.

Ürün Grupları


 Yağlı Hidrolik Sistemler ve Elemanları
 Su Hidrolik Sistemler ve Elemanları
 Pnömatik Sistemler ve Elemanları
 Yağlama Sistemleri, Elemanları ve Makine ve Hidrolik
 Sistemler için Yağlar
 Hidrolik ve Pnömatik Hizmetleri
 


 
Akışkan Güç Teknolojisini Keşfedin.


Materials Handling

Endüstriyel toplumun artan ihtiyaçları; taşıma, istifleme ve saklanmasına yönelik çözümlere olan ihtiyacı da artırıyor.

Türkiye'de ve diğer tüm ülkelerde yatırım maliyetlerinin düşürülmesi, depolama alanı gibi konular lojistik ve depolama yöneticilerinin üzerinde yoğunlaştıkları en önemli başlıkları oluşturuyor.
Materials Handling, sektörün yeniliklerinin ve sunulan etkin çözümlerin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor.

Ürün Grupları


 Vinç ve taşıma sistemleri
 Depolama ve antrepolama sistemleri
 Paketleme, hizmete sokma ve tartma sistemleri
 Tamamlanmış ve anahtar teslim malzeme taşıma sistemleri
 Lojistik, intralojistik ve yazılım sistemleri
 Malzeme taşıma ve lojistik hizmetleri
 Nakliye
 


 
Malzeme Elleçleme, İçlojistik ve Lojistiği tek bir yerde Keşfedin.

 
Ozan Büyük Ozan Büyük Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.