elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WIN (World of Industry) Otomasyon Fuarı Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı

Otomasyon tutkunlarının, girişimcilerin ve sektörle ilgilenenlerin her yıl merakla beklediği WIN Otomasyon Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. İhracatın önde gelen firmaları, yeni nesil ürünlerini yüksek profilli ziyaretçilerine bu yıl toplam 30.000 m2 üzerinde kurulu olan TÜYAP fuarında sergiliyor. Yerli firmaların yanı sıra, bu yıl katılımcı olarak yer alan olan ülkeler; Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Danimarka, Finlandiya, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İtalya, İspanya, İsviçre, Japonya, Kore, Malezya, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Tayvan ve Yunanistan.



A- A+
19.03.2014 tarihli yazı 9671 kez okunmuştur.
WIN Automation Fuarı, önemli girişimciler, Sektör temsilcileri, Hannover-Messe İletişim Genel Müdürü Alexander Kühnel ve Türkiye’nin İtalya Büyükelçisi Gianpaolo Scorante’nin katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilere açtı.
 


 
Fuara katılan ülkeler arasında; Almanya, İtalya, Japonya, Amerika Birleşik Devletleri, Kore, Çin, Bulgaristan ve Hindistan ülke pavyonlarıyla fuarda yer alıyor. Bu yıl bir yeniliğe imza atan WIN Automation fuarı Avrupa’nın önde gelen ekonomilerinden birisi olan İtalya’yı “Avrasya İş Ortağı” olarak fuarda ağırlıyor.
 


Türkiye'nin 500 milyar dolarlık ihracat hedefi içinde makine imalat sektörünün 100 milyar dolara ulaşması için bu tarz fuarların çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Hannover Messe ileşim Genel Müdürü Alexander Kühnel açılış töreninde şöyle konuştu;

"Özellikle makine sektöründe araştırma geliştirme, inovasyon gibi konular şirketler için altın değerindedir. Günümüzün hızla gelişen sanayilerin hedefi verimliliği artırmak,  masrafları minimuma düşürmektir. Bu bağlamda WIN Automation fuarı sektör profesyonellerine yol gösterecek bir fuardır. Değerli iş bağlantıları kurmak isteyen herkese bu önemli organizasyona katılmalarını tavsiye ediyorum. Lider firmaları tek çatı altında bulmak ve iş hacmini yükseltmek isteyenler için WIN Automation fuarı mükemmel bir platform sunuyor.”

 
Açılışın ardından Hannover Messe İletişim Genel Müdürü Alexander Kühnel, İtalya Büyükelçisi Gianpaolo scorante ve beraberindeki girişimciler fuarda yer alan firmaları gezerek iyi dileklerini sundular.
 



Endüstriyel otomasyon, elektrik-elektronik, hidrolik-pnomatik, depolama, istifleme ve lojistik sektörlerini buluşturan; İmalat endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan WIN Fuarı 22 Mart tarihine kadar kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak. Sakın kaçırmayın…
 



 
Hikmet Bürkav Hikmet Bürkav Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.