elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Enerji İzleme- ENTES

ENTES ürün ve hizmetlerini tanıttığı webinar serilerine devam ediyor. “Enerji Doktoru ve Kazandırdığı Üstün Yetenekler” konulu webinar 22 Nisan 2021 Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşecek. Webinara katılım ücretsizdir.



A- A+
20.04.2021 tarihli yazı 6689 kez okunmuştur.
Ücretsiz Webinara Kayıt Olmak için

tıklayınız.




► İlginizi Çekebilir: Astronomik Zaman Rölesi Nedir? Bağlantısı Nasıl Yapılır?

“Enerji Doktoru ve Kazandırdığı Üstün Yetenekler” konulu webinar 22 Nisan 2021 Perşembe günü saat 10:00'da ENTES Teknik Ürün Yöneticisi Merve Yıldırım'ın anlatımıyla gerçekleşecek.
 

ENTES'in enerji izleme yazılımı Enerji Doktoru sayesinde tüketim verilerinizi uzaktan izleyebilir, olası arızaların önüne geçebilir, reaktif ceza ödeme riskinden kurtulabilirsiniz. Periyodik raporlamalar sayesinde ise enerji verimliliği sağlayarak enerji giderlerinizi düşürebilirsiniz.


Sahip olduğu özelliklerle eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunan Enerji Doktoru, sisteme bağlanan donanımlara da ekstra yetenekler kazandırır.

 
Siz de bu yeteneklerin neler olduğunu merak ediyor ve Enerji Doktoru ile tanışmak istiyorsanız webinara katılabilirsiniz.



ENTES Teknik Ürün Yöneticisi Merve Yıldırım'ın gerçekleştireceği ücretsiz webinara katılmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar, tablet ya da cep telefonunuz olması yeterli.

Ücretsiz webinara kaydolmak için tıklayın.
 

İlgili Bloglar:

 
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.