elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda Kariyer |
MİT Kariyer

Millî İstihbarat Teşkilâtı bir gizli servistir. İstihbarat üretmenin en temel faktörü nitelikli insandır. MİT'te çalışmak herhangi bir işten fazlasını ister. Siz de sıradışı bir kariyer istiyorsanız bu haber tam size göre…



A- A+
05.07.2014 tarihli yazı 14385 kez okunmuştur.

MİT Kariyer

Her ülkenin geleceğinin güvende olması için çalışan görünmez kişiler vardır…

Millî İstihbarat Teşkilâtı bir gizli servistir. İstihbarat üretmenin en temel faktörü nitelikli insandır. MİT'te çalışmak herhangi bir işten fazlasını ister. Millî İstihbarat Teşkilâtı çalışanları, ülkemizin ulusal güvenliğine ilişkin stratejilerin ve politikaların oluşturulmasında rol oynamaktadırlar.
 
Meslek hayatları boyunca çalışanlarına iyi düzeyde mali ve sosyal haklar ile yurt içi ve yurt dışı eğitim imkanları sağlayan MİT; bilgi, beceri ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz eşsiz bir kariyer fırsatı sunmaktadır.

 



► İlginizi Çekebilir: Açık Kaynak Siber İstihbarat Ağları


Sahip olduğunuz eğitim derecesi veya uzmanlığınızı sıra dışı bir kariyer ile geliştirmek, küresel tehdit ve fırsatların ülkemiz lehine yönetilmesinde sorumluluk üstlenmek istiyorsanız MİT Müsteşarlığına özgeçmiş bırakmak doğru bir tercih olacaktır.
 


Milli İstihbarat Teşkilatı, Bilim ve Teknoloji alanında çalışan kişilere yönelikte kariyer fırsatları sunmaktadır. Bilim ve Teknoloji alanında sunulan fırsat alanları ise;

 

 

Kariyer alanlarını görmek ve özgeçmişinizi bırakmak için Buraya(MİT Kariyer Sayfası) Tıklayınız.
 



Kaynak: 

► Milli İstihbarat Teşkilatı Kariyer Sayfası
Doğukan KAYGUSUZ Doğukan KAYGUSUZ Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.