elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

FAZ Puan Nedir |
Schneider Electric

Schneider Electric, elektrikçiler ve perakende satış noktaları için geliştirdiği özel ödüllendirme programı FazPuan ile üyelerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...



A- A+
21.12.2015 tarihli yazı 12680 kez okunmuştur.
FAZpuan, elektrikçiler, perakende satış noktaları, toptancılar ve Schneider Electric bayileri için oluşturulmuş ödüllendirme programıdır.


Faz'la daha Karlı

Aldığınız ürünler size artık daha fazla puan kazandırıyor

Faz'la Kolay


FAZPuan kullanmak modil uygulama sayesinde artık daha kolay

Faz'la Hızlı

Cep telefonunuza gönderilen hediye çekinizi, Carrefour'dan Teknosa'ya kadar Türkiye'nin en büyük mağaza zincirlerinde nakit yerine geçecek şekilde kullanabilirsiniz. Üstelik indirim dönemlerinde bile geçerlidir.
 



Kampanya Katılım Koşulları


Kampanyaya katılmak için Schneider Electric'in müşteri sadakat programı FAZPuan'a üye olmak gerekmektedir Kampanya süresince FAZPuan üyeleri, Apple I-Phone 6S, I-Phone 6 ve I-Phone 5S modellerini %50 indirimli alabilirler. Kampanya süresince girilen puanlar, Asfora, Asfora Plus, Sigorta Kutuları ve grup prizler için '2', Easy9 otomatik sigortalar ve kaçak akım röleleri için '1,5' ile çarpılacaktır. Ekstra puan hediyesi sadece perakende satış noktaları için geçerlidir. Toptan satış yapan FAZPuan üyeleri ekstra puan kazanamazlar. Kampanya seyahat, değişim vb. gibi diğer kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanya süresince bir FAZPuan üyesi sadece bir I-Phone alabilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya bitiş tarihi www.fazpuan.com adresinden duyurulacaktır.


FazPuan’a üye olmak kolay


www.fazpuan.com web sitesine girerek FazPuan’a üye olabilir, adınızı, soyadınızı, firma unvanınızı ve diğer iletişim bilgilerinizi bırakarak üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz. Ardından Schneider Electric’in belirlediği ürün kutuları üzerinde bulunan şifreleri ‘Şifre Gir’ bölümüne girerek, ürün kategorinize göre farklı puanlar kazanabilir; biriktirdiğiniz puanlarla yüzlerce hediye arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Hangi Schneider Electric ürünün kaç puan kazandırdığını ve topladığınız puanlarla hangi hediyeleri alabileceğinizi www.fazpuan.com web sitesinden öğrenebilirsiniz.


Kaynak:

Schneider Electric

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.