elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

El Aletlerinde Kampanya |
Phoenix Contact

Kampanyaya özel fiyatlar ve ürünlerle dolu çanta fırsatlarını kaçırmayın. El Aletlerinde 20.01.2020 - 20.12.2020 tarihleri arasında geçerli çok özel fiyatlar için ilgili Phoenix Contact Satış Temsilcisi ile iletişime geçebilir ya da teklif@phoenixcontact.com e-mail adresinden bilgi alabilirsiniz.



A- A+
04.06.2020 tarihli yazı 14304 kez okunmuştur.



El Aletinde Phoenix Contact Kalitesi


Profesyonel sonuçlar için profesyonel el aletleri kullanılır. Phoenix Contact elektrik mühendisliğinin her alanında kullanıma uygun profesyonel el aletleri, otomatik kablo işleme aletleri ve ölçüm cihazlarına sahiptir. Phoenix Contact el aletlerinin tümü kalite, hassasiyet, uzun süre dayanım ve kolay kullanım için tasarlanmıştır.


El Aletlerinde 20.01.2020 - 20.12.2020 tarihleri arasında geçerli çok özel fiyatlar için ilgili Phoenix Contact Satış Temsilcisi ile iletişime geçebilir ya da teklif@phoenixcontact.com e-mail adresinden bilgi alabilirsiniz. Kampanyadaki ürünler ile ilgili detaylı bilgi için www.phoenixcontact.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 3 numaralı güncel ürün kataloğunu inceleyebilirsiniz.



 

CUTFOX - Kablo kesme aletleri


CUTFOX kesme aletleri sertleştirilmiş bıçakları ile uzun bir ömre sahiptir. Kaymayan sapları, ergonomik tasarımı ve özel güç transferi sağlayan mekanik yapısı sayesinde yormaz, kolay kullanılır. Genişleyen ürün gamı ile artık çapı 100 mm'ye varan kabloları da kesmek mümkündür. Bu ürün serisinde ray ve kablo kanalı kesme aletleri de bulunmaktadır.
 

Kullanıcı dostu ve yormayan kesme: 1400 mm² kesite ve 100 mm çapa kadar kadar iletken ve kablolar ezilmeden işlenebilir.
 


UNIFOX - Çok amaçlı penseler ve yankeskiler


Aynı zamanda keski ya da M6-10 anahtar olarak kullanabileceğiniz, düz, açılı ya da eğik çeneli pense veya kargaburunlar işinizde esneklik sağlar.


WIREFOX - Kablo soyma aletleri


WIREFOX soyma aletleri kablo izolasyonuna göre kendini ayarlayan bıçakları sayesinde kabloya zarar vermez ve hız kazandırır. Ergonomik, hafif ve güçlendirilmiş gövdesi ağrısız bir çalışmayı garanti eder. Standart izolasyonlu kabloların yanı sıra ekstra kalın, teflon, silikon izolasyonlu kablolar, koaksiyel kablolar, ASI kablolar ve fiber optik kabloları soymaya yönelik özel el aletleri de mevcuttur.
 

 
Tüm iletken ve kablo tiplerini hızlı, hassas ve güvenli şekilde soyun: iletken kesiti otomatik ayarlanır.

 
İlginizi Çekebilir: Etiketleme Nedir? Nasıl Yapılır?

 

CRIMPFOX - Sıkma penseleri


CRIMPFOX sıkma penseleri konnektörleri benzerleri ile kıyaslandığında %25'e varan oranda daha düşük kuvvetle sıkmayı mümkün kılar. Kilit mekanizması sayesinde konnektörü yanlışlıkla gereğinden az sıkmak mümkün değildir. Sıkma penseleri bu özellikleri ile güvenli ve gaz sızdırmaz bir bağlantı sağlarlar. Yüksük, izoleli ve izolesiz pabuç sıkma penselerinin yanı sıra koaksiyel konnektörler, RJ 45, RJ 11, DSUB kontaklar ve çeşitli crimp kontaklar için ürünler de mevcuttur.
 
Mekanik sıkma penseleri her tip kontağı güvenli ve rahatlıkla sıkmak için kullanılır. Yeni güç aktarım yöntemi maksimum sıkma noktasında gerekli kuvvetti %25 azaltır.

Kaynak:


GÜNÜN FİRMASI