elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ElektrikPort ailesi olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mühendislik sektöründeki kadınlar ile YTÜ Hisarüstü Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldik. Kadınlar Günü kahvaltısına ATMK üyeleri ve akademisyenlerle birlikte sektörün öncü firmalarından kadın temsilciler, sektörel dernek temsilcileri ve başarılı çalışmaları ile öne çıkan üniversite öğrencileri katıldı.



A- A+
12.03.2015 tarihli yazı 7486 kez okunmuştur.


► ElektrikPort Genel Müdürü Ayça Ayçiçek’in ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen buluşma sektör için bir ilk olma özelliği taşıyor.
 
İlgili sektörlerin kilit noktalarında çalışan kadınlarını bir araya gelerek bir sinerji oluşturması amacı ile düzenlenen kahvaltıda misafirler birbirini tanıma fırsatı buldular.



Büyük ilgi gören etkinliğin açılış konuşmasını yapan ElektrikPort Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Buse Sevinç, bu buluşma ile sektöre önemli katkıları olan kadınların birbirinden ilham alıp, güçlerine güç, enerjimize enerji katmak istiyoruz, bu buluşma ile özlenen sinerjiyi yakalayacağımıza eminiz dedi. Devamında tüm katılımcılar kendilerini tanıtıp sektördeki kadın gücünün önemine ve gerekliliğine vurgu yaptılar. Etkinlik samimi geçen sohbetin ardından toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu. Birbirimizden ilham alıp destek olarak güç kazanacağımız daha nice etkinliklere...
 



Etkinliğe Katılanların Listesi: Prof. Dr. Rengin Ünver (ATMK-YTÜ), Prof. Dr. Sermin Onaygil (ATMK-İTÜ), Zeynep Akkaya ve Yakut Sarı (Schreder), Tuğba Kuzyaka (Philips), Sonnur Bahçekapılı (2M Kablo), Duygu Gönenç (Anel Grup), Elif Can Kuş (EAE Elektrik), Aslı Duran (General Elektrik), Yeliz Ündeş (Multi-Contact), Burcu Hüsem (Viko), Hande Özbakır (Zorlu Enerji), Aygen Tetik (Marmara Fuar), Zeynep Köroğlu (ETMD), Naciye Özdemir (YTÜ Teknopark), Ayşenur Çalışkan ve Elif Çoşkun (YTÜ IEEE Kulübü) ile SAİTEM’den Pelin Okay, Nur Özcan ve Nurgül Gümüş ile ElektrikPort yöneticileri katıldı.

Emin YILMAZ Emin YILMAZ Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır