elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Vezir’21:
“Enerjide Verimlilik”

Enerji, son yıllarda dünyanın en önemli konularından birisi haline geldi. Bu alanda firmaların yaptığı yatırımlar hem artmakta hem de Türkiye'de bu alanda çalışmakta olan firmaların sayısı çoğalmakta. Yenilenebilir enerji kaynakları ise, hem ülkelerin hem de büyük şirketlerin gelecek planları arasında gündem oluşturan en önemli maddeler arasında yer alıyor. Enerjinin verimliliği hem üzerinde yaşadığımız gezegenimiz hem de ülkemiz adına en çok dışa bağımlı olduğumuz konu olduğu için oldukça önem arz etmekte.



A- A+
06.05.2021 tarihli yazı 2841 kez okunmuştur.
Enerji konusunun tüm hatlarıyla ele alınmasının sektörde firmalar, profesyoneller ve bu alanda kariyer düşünen öğrenciler için verimli olacağı inancı ile düzenlenen Vezir’21, Enerjide Verimlilik temasıyla karşınızda olacak. Bu alandaki teknolojilerin, enerji üretiminin, global anlamda enerjinin geleceğinin ve verimliliğinin konuşulacağı Vezir’21 katılımcılarına enerjiye yönelik geniş bir bilgi kanalı sunuyor.

Paneller, özel görüşme odaları, stantlar ve kurumsal işbirlikleri ile dolu olacak Vezir’21 de etkinlik boyunca verimli bir program çıkarılması hedefleniyor.

Geçtiğimiz yıl Verimlilik Zirvesi'20, Uzaktan Çalışmada Verimlilik temasıyla düzenlendi. 20’ye yakın firmanın fuar alanı açtığı Vezir’20, 1.700 katılımcının dinlediği ve alanında uzman 15 profesyonelin konuşma yaptığı bir organizasyon olarak hayata geçirildi.
 


Online Etkinlik Holü ve Daha Fazlası…


Zirvede yer alan Online Etkinlik Holü, bu alanda Türkiye'de ilk ve online etkinlikte gerçek deneyimi yaşama fırsatı sunan tek Zirve niteliğindedir.

Online Etkinlik Holü hizmetiyle Vezir’21 katılımcılara; üst düzey yöneticiler, lider firmalar ve enerji alanında yaptığı çalışmalarla gündeme gelen isimlerle etkinlik holünde bir araya gelme fırsatı sunuyor.

Vezir’21 de katılımcılar için sağlanan bir diğer faydalı imkan ise Sanal Fuar Alanıdır. Sanal Fuar Alanı, enerji ve teknoloji sektörüne yönelik çalışmakta olan firmaların, enerji sektöründeki ürün ve hizmetlerini katılımcılarla buluşturacağı bir merkez niteliğindedir.
 

Vezir’21 Kayıtları 2000’e Ulaştı


On beş farklı temasıyla ve +30 alanında uzman konuşmacısıyla ilham verici oturumlara şahit olabileceğiniz, ulusal ve uluslararası enerji temasına dair bilgi edinebileceğiniz tamamen ücretsiz ve online olacak etkinliğe katılmak için etkinliğe katılım linki: https://verimlilikzirvesi.org/


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.