elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Uyanmaya Çözüm |
Shredder Clock

Sabahları erken uyanabilmek hepimiz için oldukça zor, artık çalar saatler bile bizi uyandıramıyor. Peki biri size uyanamadığınızda çalar saatinizin paranızı parçalayacağını söylerse ne yapardınız? Ya da bu durum uyanmanızda ne kadar etkili olurdu?



A- A+
02.12.2013 tarihli yazı 8784 kez okunmuştur.
İnsanlar hayatlarının üçte birini uykuda geçiriyor. İnsan yaşamında uyku çok önemli bir yere sahipken aynı zamanda en büyük sorunlar arasındadır. İşimize, randevumuza geç kalmamak için çok fazla strese giriyoruz. Peki zamanında uyunmamız mümkün mü? Özellikle yorgunsak ve ertele gibi bir alternatif ortaya çıktıktan sonra pekte mümkün olmuyor.
 
Uzmanlar uyanma sorunlarını çözmek için birçok zekice uygulama geliştirdiler ve geliştirmeye devam ediyorlar. Öyle bir fikir var ki uyanmamanız imkansız gibi.

Shredder Clock

 
 
 İlginizi Çekebilir :Akıllı Saat Rehberi

Eğer vakit nakit ise bu ilginç alet sabahları tembellik yapmanın maliyetini anlamanızı sağlayacak. Kulağa pek hoş gelmese de, bu çalar saat uyanmak için başarısız olursanız paranızı parçalamak için tasarlandı. Nothing Labs (Rich Olson) tarafından tasarlanan bu mekanizma, kağıt parçalama makinesi ve birkaç basit parçayı bir araya getirecek kadar basit fakat kağıt yerine para kullanılıyor. İşte yataktan uyanmanız için asıl sebep bu uyanamadığınızda paranızı parçalıyor. Shredder Saat şuan sadece bir kavram fakat oldukça iyi bir fikir.
 


iOS Shredder Clock'u Uygulamaları Arasına Çoktan Almış! 

Shredder Clock, iOS'un en iyi üç çalar saat uygulamaları arasında yer almakta. Uygulamada erteleleme komutu var. Üstelik uygulama ilk 75 dakikayı ücretsiz sunmakta. Uygulamada çalar saatin öz mantığı verilmiş. İlk 75 dakikadan sonrası ücretlendiriliyor. 30 dakika için 0.99 $, 333 dakika için ise 9,99 $ arasında değişiyor.

     

Kaynak

► nothinglabs
popsci

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.