elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Ücretsiz Motor Arıza Tespit Keşif Kampanyası

Shunt Technologies, kestirimci bakım kapsamında ödüllü ve patentli teknolojisiyle, tüm dünyada büyük ilgi gören Artesis AMT sistemini, ücretsiz olarak motor arıza keşif kampanyasıyla tesisinize getiriyor. Talep formunu eksiksiz doldurun, Shunt Technologies mühendisleri tesisinize gelerek ücretsiz kestirimci bakım keşfi yapsın. Kampanyanın ayrıntıları yazımızın devamında.



A- A+
10.10.2016 tarihli yazı 17505 kez okunmuştur.

AMT - Portatif Arıza Analiz Sistemi


"ShuntTech Saha Mühendisleri", Artesis AMT taşınabilir analiz sistemini kullanarak, motor tahrikli ekipmandan analiz için gereken veriyi yaklaşık 20 dakika içinde toplar. AMT analiz çantası ile, ekipmanda varolan arızaları, bu arızaların tamiri için yapılması gerekenleri ve enerji verimliliği analizi için kullanılacak elektriksel verileri içeren bir durum değerlendirme raporu anında oluşturulur. Bu rapor, ölçüm tamamlandığında, ilgili kişiye teslim edilir.

Artesis AMT teknolojisi ile elektrik motorları ve bu motorlar ile sürülen klima santrali (ASU), chiller soğutma grupları, fan, pompa, kompresör, konveyör bantlar vb. ekipmanlardaki arızaları 6 ay öncesine kadar tespit etmek ve  buna göre bakım planlaması yapmak mümkündür.




 

Motor Durum İzleme'nin Vibrasyon Teknolojisine Göre Avantajı;


Vibrasyon teknolojisinde kullanılan sensörlere ihtiyaç olmaması, buna bağlı olan elektronik sistemler pahalı olması ve karışık grafikleri yorumlamak zorunda olunmamasıdır. Motor Durum İzleme Teknolojisinin hem kendisi hem de aksesuarları ucuzdur. Sensör gibi ek cihazlara gerek yoktur. Sadece motordan 3 faz akım-gerilim bilgisi alınması yeterlidir.

AMT, motor tahrikli ekipmanlardaki arızaları tespit edebilen ve enerji verimliliği analizini, otomatik durum değerlendirme raporu olarak oluşturabilen portatif bir MCM test sistemidir.


 

AMT Sistemi ile yapılacak motor arıza keşfi ile;

► Arızanın yeri,
► Arızanın giderilmesi için ne yapılması gerektiği,
► Ne kadar süre içerisinde ekipmana bakım yapılması gerektiği,
► Yapılan bakım amacına ulaşıp ulaşmadığı
 
sorularının yanıtları kolayca alınabilir. AMT ile bakım yönetimi ve bakım etkinliğinin artırılması son derece kolaydır. 


Artesis Motor Durum İzleme Teknolojisi, sadece Türkiye'de değil, Amerika ve Japonya başta olmak üzere tüm dünyada kullanılmaktadır. Ürün, “Kestirimci Bakım’da Yaratıcılık ve Basitlik” sağlaması sebebiyle İngiltere’de "The Institution of Engineering and Technology" kurumu tarafından verilen  "Innovation in Engineering Awards 2007 – The IET" ödülüne ve TÜBİTAK-TTGV-TÜSİAD teknoloji büyük ödülüne layık görüşmüştür.


 


Ücretsiz Kestirimci
 
Bakım Keşif
 
Kampanyasından
 
Yararlanmak İçin
 
Talep Formu:







Kaynak:
 

 


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.