elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Teksan Jeneratör, Türkiye’nin ilk Hibrit Jeneratörünü ABD Pazarında Görücüye Çıkardı

Enerji ve elektrik alanında en büyük etkinliklerden biri olan Power-Gen International 2015 Fuarı Las Vegas’ta gerçekleşti. 1994 yılından bu yana kesintisiz enerji üreten Teksan Jeneratör, Türkiye’nin ilk hibrit jeneratörü ile fuardaki yerini aldı.



A- A+
16.12.2015 tarihli yazı 8999 kez okunmuştur.

Enerji Sektörünün Devleri POWER-GEN Fuarı’nda Buluştu


Enerji ve elektrik alanında en büyük etkinliklerden biri olan Power-Gen International 2015 Fuarı Las Vegas’ta gerçekleşti. Dünya enerji sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Power-Gen International 2015’te yenilenebilir enerji, nükleer enerji, enerji santralleri, elektrik ve elektronik ile kojenerasyon üretimi yapan şirketler ziyaretçilere ürünlerini tanıtma fırsatı yakaladı. 1994 yılından bu yana kesintisiz enerji üreten Teksan Jeneratör, Türkiye’nin ilk hibrit jeneratörü ile fuardaki yerini aldı.


Fuarda Teksan Jeneratör Standı'na İlgi Büyüktü

Günümüzde enerji ihtiyacını karşılamada sürdürülebilir çözümler giderek önem kazanıyor. Dünya enerji devlerinin ürünlerini sergilediği Power-Gen International 2015 Fuarı’nda da sürdürülebilir ürünler ön plana çıktı. Enerji sektöründe dizel, doğalgaz ve biyogazlı jeneratör setleri, yüzde 85’e varan enerji verimliliği sunan kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri, mobil aydınlatma kuleleri ile hizmet veren Teksan Jeneratör, prototip çalışmaları tamamlanan ve Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan hibrit jeneratör ile Power-Gen Fuarı’na damga vurdu.

 


Sektörle ilgili gelişmelerin ve yeni teknolojilerin takip edilmesinde fuarların önemli bir yeri olduğunu belirten Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler; “Fuarlar sayesinde hem sektörün nabzını tutabiliyoruz hem de ürünlerimizi dünyanın farklı köşelerinden gelmiş binlerce kişiye aynı anda tanıtma fırsatı yakalıyoruz. Teksan Jeneratör olarak bu yıl da sektörümüzle ilgili en önemli fuarlarda yerimizi aldık. Power-Gen ile de yılın son fuar katılımını gerçekleştirmiş olduk. Özellikle kojenerasyon-trijenerasyon sistemlerimiz ve dünyanın sayılı üreticileri arasında olduğumuz hibrit jeneratör setlerimize gösterilen ilgiden memnun kaldık” dedi.


Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler

Temiz ve yüksek kalitede enerji üretirken aynı zamanda enerji verimliliğine katkı sağlayacak sürdürülebilir çözümler geliştirmek için çalıştıklarını söyleyen Burak Başeğmezler; “TÜBİTAK işbirliği ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğimiz hibrit jeneratör setlerimizin bizi en çok heyecanlandıran projelerimizden biri olduğunu söyleyebiliriz. Hibrit jeneratör, güneş ve rüzgar enerjisi ile entegre kullanımı sayesinde geleceğin sürdürülebilir enerji çözümlerine atıfta bulunan bir teknolojiye sahip. Şebeke enerjisinin olmadığı yerlerde kullanım avantajı sağlıyor. Bu yönüyle yurtdışında daha çok telekomünikasyon firmalarının kullandığı ürünün Türkiye’de de telekomünikasyon firmalarından yoğun ilgi göreceğini tahmin ediyoruz” diyerek açıklamalarını bitirdi.

Kaynak:

Teksan Jeneratör

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.