elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric ve ElektrikPort Arasında İş Birliği Anlaşması Yapıldı

Schneider Electric, dijital medya partneri olarak ElektrikPort’u tercih etti. Yapılan anlaşma ile Schneider Electric ile ElektrikPort, ortak içerik yayıncılığı, sosyal medya çalışmaları ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştirecek.



A- A+
23.05.2022 tarihli yazı 2672 kez okunmuştur.
04 Nisan 2022 Pazartesi, Schneider Electric ve ElektrikPort arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla Schneider Electric, dijital medya çalışmalarını "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort ile daha geniş kitlelere ulaştıracak.



Çalışmanın temel amacı, yaşam döngüsünün tamamı boyunca evler, binalar, veri merkezleri, altyapılar ve sektörler için dünyanın önde gelen işlem ve enerji teknolojileri entegrasyonları, ürünleri uç noktadan buluta bağlama, denetleme, yazılımlar ve hizmetler aracılığıyla entegre şirket yönetimi sağlayarak dijital dönüşümü destekleyen Schneider Electric ile ElektrikPort takipçilerini buluşturmak ve sektörün ihtiyaç duyduğu en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.

 
Schneider Electric'in amacı, herkesi sahip olduğu enerji ve kaynakları en iyi şekilde kullanmaya teşvik ederek herkes için gelişim ve sürdürülebilirlik arasında bir köprü kurmaktır.

 

 


   "Schneider Electric"i Tanıyalım 


 
 
Schneider Electric olarak amacımız, herkesi sahip olduğumuz enerji ve kaynakları en iyi şekilde kullanmaya teşvik ederek herkes için gelişim ve sürdürülebilirlik arasında bir köprü kurmaktır. “Life Is On” mottomuzun herkes için her an, her yerde hayat bulmasını sağlayamak için faaliyet gösteriyoruz.

Enerjiye ve dijitale erişimin temel bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz. Elektriğin giderek daha fazla kullanıldığı bir dünyada hızlanan dijitalleşmenin de etkisiyle, enerji dönüşümü ve endüstri devriminde yapısal bir değişimle karşı karşıyayız. Elektrik, karbonsuzlaştırma için en verimli ve en iyi vektördür. Döngüsel ekonomi yaklaşımımızla birlikte, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın bir parçası olarak iklim açısından olumlu bir etki yaratmayı başaracağız.

Misyonumuz, sürdürülebilirlik ve verimlilik konusunda dijital iş ortağınız olmaktır.

İşletmenize yönelik tüm verimlilik ve sürdürülebilirlik fırsatlarını ortaya çıkarmak için dünyanın önde gelen işlem ve enerji teknolojilerini entegre ederek dijital dönüşümü destekliyoruz. Ürünler, kontroller, yazılımlar ve hizmetleri birbirine bağlayan uçtan uca bulut entegrasyonu sağlıyoruz. Dijital ikiz aracılığıyla fazların tasarımı ve geliştirilmesinden, operasyon ve bakım işlemlerine kadar uzanan bir yaşam döngüsü sağlıyoruz. Tesis bazlı yönetimi entegre şirket yönetimine dönüştürecek özellikler sunuyoruz. Entegre çözümlerimiz; evleriniz, binalarınız, veri merkezleriniz, altyapılarınız ve endüstrileriniz için güvenilirlik ve siber güvenlik ile geliştirilmiştir.



 

Schneider Electric | Life Is On



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.