elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric, Metaverse Evrenindeki İlk İnovasyon Merkezi’ni Açtı

Yenilikçi projelerine bir yenisini ekleyen Schneider Electric, iki büyük Metaverse evrenini kapsayan İnovasyon Merkezi projesini hayata geçirmeye başladı. Decentraland’daki İnovasyon Merkezi’ni açan Schneider Electric, ürünlerini demo masalarında dikkat çekici bir tasarımla ziyaretçilerin ilgisine sunuyor.



A- A+
23.06.2022 tarihli yazı 6940 kez okunmuştur.
Enerji yönetiminin dijital dönüşümü ve otomasyon konularında lider konumda olan Schneider Electric, son dönemin merak uyandırıcı konularından biri olan Metaverse’e özel projesini hayata geçirdi. Küresel anlamda en dikkat çeken Metaverse evrenlerinden ikisi olarak kabul edilen Decentraland ile Spatial’da İnovasyon Merkezi ile yer almaya başlayan Schneider Electric, enerjinin büyülü dünyasını siber uzaya taşıyor.

Schneider Electric tarafından geçen hafta gerçekleştirilen özel etkinlikte, iç ve dış paydaşlarından 100’ün üzerinde çalışana Metaverse deneyimi yaşatılarak proje başarıyla hayata geçirildi.



Metaverse İnovasyon Merkezi’nin tasarımında demo masalarını ve elektrikli şarj istasyonlarını öne çıkaran Schneider Electric, kontrol merkezi bölümünde sanal ziyaretçilerine enerji dünyasını farklı bir yönüyle anlatıyor.

 

Schneider Electric Ürünlerini 3D İncelemek Mümkün


Metaverse platformlarındaki İnovasyon Merkezi’ni ziyaret eden gezginler, pek çok Schneider Electric ürününü ayrıntılı biçimde, üç boyutlu olarak yakından inceleyerek tanıyabilecek.

Decentraland ve Spatial’daki Schneider Electric İnovasyon Merkezi’nde ziyaretçiler, VR gözlükleriyle en üst seviyede deneyim elde edebiliyor. İlk olarak Decentraland’de merkeze yakın bir konum olan -26,-7 lokasyonunda açılan İnovasyon Merkezi’ni doğrudan ziyaret etmek mümkün: Link için tıklayınız.

 


Sürükleyici bir sanal gerçeklik turu fiziksel bir ortamı çoğu yönüyle Meta veri tabanında, yeni bir sanal dünya deneyimi yaşamak mümkün. Metaverse’te ofis gibi basit bir mekanın yanı sıra, mahalle ve şehir gibi daha karmaşık ortamlar da modellenebiliyor. Schneider Electric’in Meta evreninde açtığı İnovasyon Merkezi, bu açıdan düşünüldüğünde, pek çok kullanıcı için Metaverse ile tanışma bileti anlamına da gelebiliyor.

 

Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.