elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

PlayStation 4'ün Türkiye'de Satışa Çıkış Tarihi ve Fiyatları Açıklandı

Milyonlarca oyunseverin yolunu gözlediği Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 4'ün Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı. Tanıtıldığı günden bu yana büyük bir heyecan ile beklenen PS 4'ün özellikleri PS 3'e oranla 3 kat daha iyi.



A- A+
14.11.2013 tarihli yazı 8764 kez okunmuştur.
Oyunseverlerin tanıldığı günden bu güne kadar merakla beklediği PlayStation 4'ün Türkiye'deki piyasaya sürülüş tarihi ve fiyatı açıklandı. Sony Türkiye'nin PlayStation Ürün Müdürü olan Mustafa Yiğit geçtiğimiz hafta twitter üzerinden '13 Aralık Tarihi İtibariyle PlayStation 4'ü Sony Center'lar da ve teknoloji marketlerinde bulabilirsiniz.' dedi. Açıklamanın üzerine sorulan sorulara cevap veren Mustafa Yiğit, fiyatın 1.399 lira olacağını ekledi.





Ağırlıklı olarak siyah tonlarının kullanıldığı konsolun ebatları 275 x 53 x 305 mm olarak belirlendi. Konsolda 8 Jaguar çekirdeğine sahip AMD işlemci ve 1.84TFLOPS işlem gücüne sahip yeni nesil Radeon grafik birimi yer alacak.

8GB GDDR5 bellek, 2 USB 3.0 girişi, HDMI ve optik çıkış, 1 AUX girişi bulunan cihaz 500GB HDD’ye sahip. PS 3 yaklaşık 5 kilogram olmasına rağmen PS 4 2.8 kilogram olarak vitrindeki yerini alıyor.





PS 4, PS 3'e göre 2 kat daha hafif olmasının yanı sıra sistemini çok daha fazla hızlandırmak için ikincil bir çip konulmuş. Bu çip cihazınızda güncelleme yaparken aynı zamanda sosyal ağa bağlanabilir, oyun açabilir ve daha bir çok eş zamanlı işi performans düşüşü yaşamadan yapabilirsiniz demek oluyor. PlayStation 3 ve PlayStation Vita'da da olduğu gibi PS4'de Türkçe işletim sistemiyle gelecek.


İlginizi Çekebilir: Samsung'un Vadisi'ndeki Yeni Kalesi




 


 
 
PS4 öncesinden alışık olduğumuz Dual Shock 3'e artı olarak tıklanabilir bir dokunmatik yüzeyde oyun severlerle buluşacak. Şimdiye kadar kimse bu dokunmatik yüzeyin neden eklediğini ve nasıl kullanılacağını bilmiyor. 

İlginizi Çekebilir: Samsung'un Yeni Amiral Gemisi:Galaxy Note 3



Aşağıdaki videoda PS 4 kutu açılım videosunu izleyebilirsiniz.



 

KAYNAK

►TR.Playstation.com
►ShiftDelete.net



 

Kemalcan HALLI Kemalcan HALLI Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.