elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact|
| Otomasyon Projesi Yarışması Ödülleri Sahiplerini Bulacak

Phoenix Contact yeniliği ve gelişimi destekleyen misyonuyla, yeni nesillere bilimsel bilgi aktarımını sağlayıp, yaratıcı fikirlerin ortaya çıkmasına imkan tanımaktadır. Bu misyondan yola çıkarak; Türkiye’nin geleceği için umut ışığı olarak gördüğü üniversitelere ve öğrencilerine eğitim ve teknik olarak gelişimlerine destek sağlamaktadır. Yıldız Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü'ne 2007 yılında öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak için laboratuvar kuran Phoenix Contact, üniversite akademisyenlerine ve öğrencilerine otomasyon teknolojisi hakkında uygulamalı eğitimler sağlamakta, birlikte projeler geliştirmektedir. Aralık 2016'da ilk duyurusunun ve ön elemelerinin yapıldığı Yıldız Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği öğrencilerine yönelik düzenlenen Phoenix Contact 2017 Otomasyon Projesi Yarışmasının finali 26 Mayıs Cuma günü yapılacaktır. Detaylar haberimizde.



A- A+
25.05.2017 tarihli yazı 21894 kez okunmuştur.
Phoenix Contact’ın; Yıldız Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği öğrencilerine yönelik düzenlemiş olduğu Otomasyon Projesi Yarışması sonuçları, 26 Mayıs Cuma günü, 14.30- 15.30 saatleri arasında YTÜ Davutpaşa Kampüsü, Phoenix Contact Laboratuvarı’nda açıklanacak. 
 
 
"Otomasyon Projesi Yarışması"na bireysel olarak ya da ekip olarak katılmış olan yarışmacılar aşağıdaki konular için yaratıcı çözümlerini sunacak:

Tünel Otomasyonu
Su / Atık Su Yönetimi
Akıllı Trafik Yönetimi 



Program Detayları
 
Yer: YTÜ Davutpaşa Kampüsü Phoenix Contact Laboratuvarı
9.30- 12.30: Proje Sunumları 
12.30- 14.00: Ara
14.00-14:30: Jüri Değerlendirme
14.30: 15.30: Ödül Töreni


Kaynak:


Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.