elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

FORM, Yetkili Servislere Climate Master Eğitimi Verdi

FORM Şirketler Grubu, merkezi iklimlendirme yetkili servislerine yönelik düzenlediği eğitim ile sektör çalışanlarını buluşturdu. Climate Master Su Kaynaklı Isı Pompası ile ilgili verilen teknik içerikli servis eğitimi, 25-27 Mart tarihleri arasında FORM Maslak Merkez Ofisi’nde gerçekleşti.



A- A+
22.04.2015 tarihli yazı 8670 kez okunmuştur.
FORM Şirketler Grubu, merkezi iklimlendirme yetkili servislerine yönelik düzenlediği eğitim ile sektör çalışanlarını buluşturdu. Climate Master Su Kaynaklı Isı Pompası ile ilgili verilen teknik içerikli servis eğitimi 25-27 Mart tarihleri arasında FORM Maslak Merkez Ofisi’nde gerçekleşti.
 
  
  
Yeni servisler ile eski servislerin bünyesine yeni katılan personelleri Climate Master su kaynaklı ısı pompası cihazları konusunda eğitmeyi amaçlayan etkinliğe yetkili servislerden 22 kişi ve 6 süpervizor katılım gösterdi. FORM Endüstri Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Mükremin İlhan eğitimle ilgili olarak, Climate Master su kaynaklı ısı pompası kendi ürün grubunda lider. Climate Master Isı Pompaları birçok AVM’nin iklimlendirilmesinde kullanılıyor. Servis ağımız günden güne genişliyor. Yetkili servis elemanlarına sık sık eğitimler vererek, müşteri memnuniyeti ve cihazın etkin kullanımını sağlayarak en üst düzeyde verimlilik yaratmayı amaçlıyoruz” dedi.
  
   
  
3 gün süren eğitimde, şehir dışından katılım gösteren çalışanlar da dahil olmak üzere tüm katılımcılar FORM Şirketler Grubu tarafından ağırlandı. Konular demo cihaz üzerinden uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitimin 1. gününde cihaz teknik özellikleri, montaj ve devreye alma konuları işlendi. 2. gün arıza tespiti, arıza onarım ve bakım konuları anlatıldı. 3 gün ise termostatlar, kumandalar ve otomasyon kartları konusunda eğitim verildi. Eğitimin sonunda ise katılımcılara teknik konularla ilgili sınav yapıldı.
  
 
  

Form Endüstri Ürünleri Ticaret A.Ş. Hakkında
 

Form Endüstri Ürünleri, 1965 yılında kurulan Form Şirketler Gurubu bünyesinde faaliyet gösteriyor. Ana faaliyet alanı Merkezi Klima sistemleri konusunda temsilcilik ve satış olan Form Endüstri Ürünlerinin, yüksek enerji verimliliği içeren ve çevre dostu sistem çözümleri sağlayan cihazlar konusunda çalışmaları bulunuyor. Paket klimalar, toprak/su kaynaklı ısı pompaları, soğutma grupları, fancoiller, soğutma kuleleri ve klima santralleri şirketin satışını gerçekleştirildiği başlıca ürünler arasında yer alıyor.
 
Lennox, Climate Master, Clivet, Decsa, Dunham-Bush markalarının Türkiye’de satışını gerçekleştiren Form Endüstri Ürünleri firması, alışveriş merkezleri, hastaneler, oteller, iş merkezleri, marketler, mağazalar ve endüstriyel alanlarda yüksek verimli iklimlendirme çözümleri sunuyor. Toprak ve deniz kaynaklı klimalar, AVM’lerde ısı pompası uygulamaları alanında çok büyük bir deneyim ve pazar payına sahip Form Endüstri Ürünleri, sektörünün öncü şirketleri arasında yer alıyor. Form Endüstri Ürünleri hakkında daha fazla bilgiye buradan internet adresinden ulaşılabilir. 
 
 

Kaynak: 

 
 
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



GÜNÜN FİRMASI