elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES ve Eureko Sigorta’dan İş Birliği:
“Ücretsiz Kompanzasyon Check Up Hizmeti”!

ENTES tarafından Eureko Sigorta’nın “Eurekobi” müşterilerine özel sunulan ücretsiz check-up hizmeti ile; ekstra bedel ödeme riskine karşı işletmelerin elektrik faturalarının analizlerini gerçekleştirip, kompanzasyon sistemlerini kontrol ederek en uygun çözümlerin bulunması sağlanıyor.



A- A+
22.07.2022 tarihli yazı 5009 kez okunmuştur.
Enerji tüketimlerinin işletmelerin en önemli gider kalemlerinden birisi haline geldiği günümüzde; işletmelerin enerji verimliliklerini etkin yönetmeleri, faturalarında reaktif bedellerle karşılaşmamaları adına kompanzasyon panolarının düzenli bakımlarını yaptırmaları ve bu panolarda ihtiyaçlarına en uygun çözümlerin yer alıyor olması oldukça önem arz ediyor.



Bu işbirliği kapsamında Eureko Sigorta’nın “Eurokobi” müşterileri; ücretsiz check up hizmeti sayesinde enerji kalitesi ve tüketimlerinin kontrol altına alınması ve enerji giderlerinin düşmesini sağlayacak ENTES çözümleriyle buluşmuş oluyor.

Bu Hizmetten Kimler Nasıl Faydalanabilir?

Kampanyadan faydalanmak isteyen işletmeler aşağıdaki linkte yer alan formu doldurup, güncel elektrik faturasının ekran görüntüsünü formla birlikte gönderiyor. Gönderilen form ENTES müşteri hizmetlerine ulaştıktan sonra ilgili ekipler kontrollerini yaparak form sahibine dönüş sağlıyor ve akabinde check up hizmeti için randevu organizasyonu gerçekleştiriliyor.

Başvuru için: https://bit.ly/3uKoRNJ




ENTES'ten Ücretsiz Kompanzasyon Check Up Hizmeti


Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.