elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort, TESCOM'un Dijital Medya Partneri Oldu

Kesintisiz güç kaynakları (UPS) konusunda uzman ve bu konuda profesyonel çözümler üreten TESCOM, KGK sektör sıralamasında sektör liderleri arasında yer almaktadır. Son 5 yıldır İlk 500 Bilişim Şirketi arasında yer almakta olan TESCOM, dijital medya partneri olarak ElektrikPort'u tercih etti. Ayrıntılar haberimizde.



A- A+
22.10.2014 tarihli yazı 7503 kez okunmuştur.
Tescom, TEST A.Ş.'nin tescilli markası olarak Türkiye'nin enerji ihtiyacından da yola çıkarak "güç elektroniği" konusunda faaliyet göstermek üzere İzmir'de kuruldu. 1980 yılında invertör ve elektronik kontrol cihazları üretmek için faaliyete başladı. 1986 yılında, ülkemizde hızla gelişen bilgisayar ve bilgisayar teknolojilerinin Kesintisiz Güç Kaynakları ihtiyacını karşılamak için Kesintisiz Güç Kaynağı üretimine başladı.

İstanbul, Ankara ve Antalya'da da şubeleri bulunan Tescom, kalite belgeleri, teknik servisleri ve referansları ile sektörde ileri gelen firmalardan biri olmasının yanı sıra yurt içi UPS üretiminin önemli bir bölümünü karşılamakta ve Türkiye sınırlarını aşıp 40'dan fazla ülkede binlerce kullanıcıya ulaşmış olmanın gururunu yaşamaktadır.
 


İmza törenine Tescom firmasından, Türkiye Operasyonlar Müdürü Nedim GOMEL ve Bayi Koordinatörü Hakan BULAÇ ile ElektrikPort'tan  Genel Müdürümüz Ayça AYÇİÇEK, Akademik Danışmanımız Dr. Engin AYÇİÇEK ile Pazarlama ve Organizasyon Sorumlumuz Doruk ÜŞÜMEZBAŞ katıldı. 
 

Anlaşmanın temel amacı;
 
 Firma sahipleri,
 Proje yöneticileri,
 Mühendisler,
 Teknisyenler,
 Teknikerler,
 Akademisyenler,
 Mühendislik ve meslek yüksek okulu öğrencileri gibi sektörel hedef kitlenin ihtiyacı olan en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.
 


Tescom - ElektrikPort işbirliği gerçekleştirildi ve bu doğrultuda ElektrikPort, Tescom'un dijital medya partneri oldu. 

 
Tescom Hakkında

TescomKesintisiz Güç Kaynaklarını, TSE ve CE standartlarına uygun olarak ISO9001 ve 14001 kalite güvencesiyle 20'ye yakın mühendis ve 200'ü aşkın personelle, İzmir Menemen Ulukent Sanayi Sitesi’nde bulunan 8000 mkapalı alan üzerine kurulu tesislerinde üretmektedir. Günümüzün çevreci değerlerine sahip çıkarak tüm geliştirme projelerinde çevrecilik ruhu ön planda tutulmaktadır.

Konusunda 30 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan firmamızın seri üretimini yapmış olduğu cihaz sayısı 100.000’i geçmiş bulunmaktadır. Dünya teknolojilerini yakından takip ederek, Ar-Ge çalışmaları ile cihazlarını sürekli geliştirmekte olan Tescomözel üretim İnvertörler, Redresörler ve Frekans Konverterleri gibi özellikli ürünleri ile de dünya çapında ürün ve servis hizmeti sağlamaktadır. Botaş Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hatları Hidroelektrik Santralleri, Gölcük Donanma tesisleri, Arçelik üretim tesisleri vb. yerlerde Tescom ürünleri mevcuttur. 
 


 
Tescom 2003 yılında Türkiye’nin İlk Statik Transfer Anahtarlarını üretmiş olup, 2011 itibari ile 3 fazlı STS üreten tek Türk firması olmakla gurur duymaktadır. Yurt dışı piyasalarda da bu ürünle kendinden oldukça söz ettiren Tescom’un Botaş, Nato, Siemens, Avea, Turkcell Teknoloji, Kahire Havalimanı gibi önemli noktalarda cihazları bulunmaktadır.

Tescom son 5 yıldır İlk 500 Bilişim Şirketi arasında yer almakta olup, KGK sektör sıralamasında sektör liderleri arasında yer almaktadır. Bunun yanısıra, yine Tescom firmasının geliştirdiği, Türkiye’nin ilk geniş kapsamlı T-MON KGK Uzaktan İzleme Yazılımı ile Türkiye Elektronik Sanayici İşadamları Derneği TESİD’in 2002 yılı “Elektronikte Yenilikçilik – Yaratıcılık Yenilikçi Ürün Başarı Ödülü” kazanılmıştır.

 


ElektrikPort Hakkında

ElektrikPort, aylık 350.000 ziyaretçisi, 800.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 85.000 kişilik sosyal ağı ile Türkiye’nin en büyük mühendislik portalıdır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Mühendisten öğrencilere, teknikerden akademisyene kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.
 



 

 
Hızır İlyas Seçen Hızır İlyas Seçen Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.