elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort, 4S Elektrik Elektronik Telekomünikasyon'un Dijital Medya Partneri Oldu

Konusunda ve uygulama alanlarında dünya standardı olmuş markaları ile askeri otomasyon, madencilik otomasyonları, petrokimya tesis otomasyonları ve demir çelik otomasyon uygulamalarında kusursuz çözümler üretebilen 4S Elektrik Elektronik Telekomünikasyon, dijital medya partneri olarak ElektrikPort'u tercih etti.



A- A+
26.09.2014 tarihli yazı 11158 kez okunmuştur.
4S Elektrik Elektronik Telekomünikasyon ileri teknoloji ürünleri ile bir çok konu ve endüstriyel alanda müşterilerine eksiksiz çözüm üretmektedir. Enerji ve imalat sanayisindeki kişi ve kurumlara sürdürülebilirlik ilkesine uygun ileri teknolojik ürünleri sunmayı ve bu sayede faaliyet gösterdikleri pazarlarda rekabet avantajı elde etmelerine katkıda bulunmayı misyon edinmiştir.

İleri Teknoloji Uygulama Alanları

Maden Endüstrisi
Petrokimya Endüstrisi
Çimento Endüstrisi
Demir Çelik Uygulamaları
Kamu Alanı

Anlaşmanın temel amacı;
 
Firma sahipleri,
Proje yöneticileri,
Mühendisler,
Teknisyenler,
Teknikerler,
Akademisyenler,
Mühendislik ve meslek yüksek okulu öğrencileri gibi sektörel hedef kitlenin ihtiyacı olan en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.
 


 
İmza törenine, 4S firmasının ortaklarından Dedem Otomasyon firmasının Genel Müdürü Raşit İmrenci, IC Elektronik den Satış Müdürü Jan Hannestad ,Teknopan firmasının Şirket Müdürü Ferhat Vardar, Finansbank Camdibi Şb. Müdürü Nuri Atar, 4S Elektrik firmasının Şirket Müdürü Ömer Divarcı ile ElektrikPort Genel Müdürü Ayça Ayçiçek ve ElektrikPort Pazarlama ve Organizasyon Sorumlusu Doruk Üşümezbaş katıldı.


4S Elektrik Elektronik Telekomünikasyon Hakkında

4S Elektrik Elektronik Telekom, enerji ve imalat sanayinde faaliyet gösteren kişi ve kurumların beklentilerine uygun şekilde pazardaki yeni trend ve teknolojileri takip edip kişi ve kurumları bilgilendirmek ve uygun ürünleri kullanımına sunmak hedefi ile kurulmuştur. Enerji ve imalat sanayisindeki kişi ve kurumlara sürdürülebilirlik ilkesine uygun ileri teknolojik ürünleri sunmayı ve bu sayede faaliyet gösterdikleri pazarlarda rekabet avantajı elde etmelerine katkıda bulunmayı misyon edinmiştir.



ElektrikPort Hakkında

ElektrikPort, aylık 350.000 ziyaretçisi, 800.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 80.000 kişilik sosyal ağı ile Türkiye’nin en büyük mühendislik portalıdır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Mühendisten öğrencilere, teknikerden akademisyene kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.

 


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.