elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss ve Autonomous Solutions, Inc. Otonom Araç Pazarında Ortaklık Kuruyor

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss ile madencilik, tarım ve inşaat kullanımları için araçların otomasyonu alanında küresel lider Autonomous Solutions, Inc. (ASI), mobil donanım uygulamaları ve yan pazarları için otonom teknoloji alanında stratejik ortaklık anlaşması imzaladılar.



A- A+
16.11.2019 tarihli yazı 8300 kez okunmuştur.
Danfoss ve ASI stratejik ortaklığı ile iki şirket, daha fazla müşterinin uygulamalarındaki otonom çözümleri benimsemeleri için güçlerini birleştirecek. Otonom teknoloji, güvenliği ve verimliliği arttırırken, güvenilir yiyecek tedariki ve sürdürülebilir ana sanayi gibi zorlu mücadeleleri destekleyebiliyor.
 
Danfoss CEO ve Başkanı Kim Fausing konuyla ilgili olarak “Bu ortaklık otonomiye yatırım yapma ve müşterilerimiz için yenilikçi bir ortak olma amacımızı gösteriyor. Bu, umut vadeden bir ortaklık ve araç otomasyonundaki potansiyel için heyecanlıyız.” dedi.
 
 

Birlikte Daha Güçlü

Ortaklığın pazarda güçlü bir işaret ve Danfoss ile ASI’nin birlikteliğinin otomatikleştirilmiş araçlara dönüşüm için bir avantaj sağladığına dikkat çeken ASI CEO ve Başkanı Mel Torrie sözlerine şöyle devam etti: “ASI geçtiğimiz 20 yıldır dünyanın lider araç OEM’leri ile otonomi gelişmemizi desteklemek için yenilikçi Danfoss parçalarını kullanıyordu. Bu yeni ortaklık, üreticilerin otonom endüstriyel araçları standart haline getirme çabalarını gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğu desteğe sahip olmalarını garantileyecek.”
 

Otomatikleştirilmiş Bir Gelecek

ASI, geçmişten bu yana otomatik hale getirdiği araçların birçoğunda Danfoss Power Solutions'ın PLUS + 1® yazılım platformunu kullanan uzun süreli bir Danfoss müşterisi.

Kaynak: