elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss, Sanayide Tasarrufu Anlatmak İçin Yola Çıktı

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss, en yeni teknolojilerini tanıtmak üzere teknoloji TIR’ıyla Türkiye turuna çıkıyor. 8 şehirde organize sanayi bölgelerinde üreticilerle buluşacak olan Danfoss, motor kontrol sistemlerinin sağlayacağı tasarrufu anlatacak. Ziyaretçiler teknoloji TIR’ında sanal gerçeklik gözlüğüyle Danfoss çözümlerini 3 boyutlu olarak tanıyacak



A- A+
28.04.2016 tarihli yazı 8122 kez okunmuştur.
Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri olan Danfoss’un dünyayı gezen teknoloji TIR’ı Türkiye’ye geldi. Danfoss teknoloji TIR’ı, motor kontrol sistemlerinin sağlayacağı tasarrufu anlatmak için yollara düştü. 8 şehirde 11 organize sanayi bölgesine gidecek olan TIR’da motor kontrol sistemlerinin sağlayacağı tasarruf anlatılacak. Böylece hem üreticilere hem de ülke ekonomisine katkı sağlanacak.



Danfoss TIR ile #VR Gözlüğü Kazanma Şansı


TIR'da çektiği fotoğrafı etkinlik sayfasında paylaşan ve en çok beğeniyi alan kişi, "Sanal Gerçeklik Gözlüğü"nün sahibi olacak. Unutmayın yarışma etkinlik sonuna kadar devam edecek. ‪#‎danfosstruck‬ ‪#‎enerjinikoru‬

Etkinlik Sayfası: https://www.facebook.com/events/1210973948973885/



11 OSB’de Duracak


İstanbul’dan yola çıkacak teknoloji tırı, 2-14 Mayıs tarihleri arasında farklı illerde bulunan 11 organize sanayi bölgesinde Danfoss’un geliştirdiği teknolojileri tanıtacak. Ziyaretçiler Danfoss tırında üç boyutlu sanal gerçeklik gözlükleri ile Danfoss’un büyülü dünyasında gezecek, VLT ve Vacon kontrol sistemlerini yakından inceleme fırsatı bulacak.

Danfoss Teknoloji Tır'ı İç Görüntüsü

Danfoss’un profesyonel ekibi de teknoloji tırında olacak ve merak edilen tüm soruları yanıtlayacak. Danfoss Motor Kontrol ürünlerinin %98 üzerindeki verimlilik özelliği sayesinde nasıl motorun tükettiği gücü en aza indirdiği anlatılacak.



2 Mayıs’ta Tura Çıkıyor


Danfoss Teknoloji Tırı 2 Mayıs’ta İstanbul İkitelli OSB’de, 3 Mayıs’ta Tekirdağ Çorlu Orion AVM’de, 4 Mayıs’ta İstanbul Perpa’da, 5 Mayıs’ta İstanbul Tersaneler Bölgesi Girişi’nde, 6 Mayıs’ta Gezbe Şekerpınar’da, 9 Mayıs’ta Konya Şalt Otomasyon’da, 10 Mayıs’ta Adana OSB’de, 11 Mayıs’ta Gaziantep 3. OSB’de, 13 Mayıs’ta Ankara İvedik OSB’de ve 14 Mayıs’ta ise Dudullu OSB duraklarında Danfoss teknolojilerini sergileyecek, duraklarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek.


Danfoss Tanıtım Turu için Tarih ve OSB Güzargahları

Türkiye turu sırasında teknoloji TIR’ında gerçekleşecek etkinlikler ve fotoğraflar, Twitter’dan #danfosstruck ve #enerjinikoru hashtag’lerinden takip edilebilecek.


Danfoss Hakkında: 


Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynak ile daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.

Kaynak:



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.