elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss Kıbrıs’ta Bayii Toplantısı Gerçekleştirdi |
DANFOSS

Danfoss, ısıtma segmenti bayileri Kıbrıs’ta hem dinlendi hem bilgilendi.



A- A+
09.05.2019 tarihli yazı 5207 kez okunmuştur.
Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, geçtiğimiz ay Kıbrıs’ta ısıtma segmenti özelinde bir bayi toplantısı gerçekleştirdi. Tüm Türkiye’den ısıtma bayilerinin katılım gösterdiği toplantıda, 2019 yıl değerlendirmesi ve öngörüleri paylaşılırken, yeni ürünler, yenilikler ve ısıtma segmentinin genel durumu görüşüldü.
 


İlginizi Çekebilir: Danfoss, Sürdürülebilir Gıda Konferansı’nda


Başarılı bayilerin plaket ile ödüllendirildiği toplantıda katılımcılar, mevcut sorunları çözmek, yeni pazarlar bulmak gibi farklı temalarda atölye çalışmalarına dahil oldular. Katılımcılar ayrıca Mümin Sekman’dan başarının sırları, motivasyonun ve ekip olmanın başarıdaki önemine dair tüyoların verildiği bir semineri de dinlediler. 
 

İki tam gün boyunca toplantılarla bilgi edinme şansı bulan katılımcılar, gala yemeğinde de yılın ilk yarısının yorgunluğunu atma şansı yakaladılar.

Danfoss Hakkında:


Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynakla daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap veren Danfoss’un ürün ve hizmetleri soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Danfoss, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ek olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermektedir. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 27 bin çalışanı ve müşterileriyle Danfoss, günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hâlâ kurucu ailenin elinde bulunmaktadır.
 
Kaynak:


GÜNÜN FİRMASI