elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss Drives Türkiye ve ElektrikPort Arasında İş Birliği Anlaşması Yapıldı

Kaliteden ödün vermeden, güvenilirliğe ve yenilikçiliğe odaklanarak sunduğu akıllı ve enerji verimli ürünler, hizmetler ve çözümler ile müşterilerinin daha sürdürülebilir bir dünya oluşturmalarına destek olan Danfoss Drives Türkiye dijital medya partneri olarak ElektrikPort’u tercih etti. Danfoss Türkiye genel merkezinde gerçekleşen imza töreni kapsamında, ElektrikPort olarak Danfoss Drives Türkiye ile ortak içerik yayıncılığı, sosyal medya çalışmaları ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
06.04.2023 tarihli yazı 2481 kez okunmuştur.
Danfoss Drives Türkiye ve ElektrikPort arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla Danfoss Drives Türkiye, dijital medya çalışmalarını "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort ile daha geniş kitlelere ulaştıracak.



İş birliği anlaşması Danfoss Drives Türkiye Satış Direktörü Sn. Cem ÜSTGEL ve ElektrikPort Genel Müdürü Sn. Ayça AYÇİÇEK tarafından imzalandı. 


Anlaşmanın temel amacı, özellikle Danfoss Drives Türkiye ile ElektrikPort takipçilerini buluşturmak ve sektörün ihtiyaç duyduğu en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.

Çevre üzerinde olumsuz bir etki oluşturmaktan kaçınma veya gittikçe ciddileşen standartlar ve düzenlemelere uyma isteği doğrultusunda motorların ve frekans konvertörlerinin enerji verimliliğinin en iyi şekilde optimize edilmesi gerekmektedir. Enerji verimliliğini geliştirme çabası yeni motor ve sürücü teknolojilerinin gelişmesini ve var olan eski teknolojilerin de yenilenmesini gerektirmektedir. Optimum enerji verimliliği için motordan sonra frekans konvertörlerine yoğunlaşılmalıdır.

Yaygın olarak bilindiği üzere frekans konvertörü değişen tork yüklemeleri altında (fan ve pompa gibi) motorun da elektrik tüketimini azaltmaktadır. Ayrıca frekans konvertörü ısı olarak kaybolan fren enerjisini güç sağlama sistemine geri kazandıracak şekilde ayarlanıp çalıştırılabilir. Bu noktadaki önemli soru frekans konvertörü ve motor eşleştirmesinin nasıl yapılacağıdır. Verimlilik her konuda olduğu gibi sabit şebeke geriliminin frekans ve büyüklüğünü değiştirmek için kullanılan frekans konvertörleri için de önemli bir husustur.

Danfoss Drives Türkiye ile yürüteceğimiz çalışmalarda, endüstriyel tesisleri çalıştıran, yöneten ve tasarlayan kişilerin, proses zamanını maksimum yapmaya çalışırken, elektrik tüketim miktarını da en aza indirmesine destek olacak içerikler üreteceğiz ve yeni teknolojiler hakkında bilgilendirmeler yapacağız.




 
 

Danfoss Türkiye'nin Hizmet Sunduğu Pazarlar











 
İlginizi Çekebilir: Danfoss Ürün Kataloğu
 
 

Danfoss Hakkında


Yarının dünyasının daha iyi, daha akıllı ve daha etkili olmasını sağlayan mühendislik şirketi olan Danfoss, büyüyen şehirlerde, enerji tasarruflu altyapı, bağlantılı sistemler ve yenilenebilir enerji entegrasyonu ihtiyacını karşılarken, evlerde ve ofislerde taze gıda tedarikini ve optimum konforu sağlıyor. Yenilikçi mühendisliği 1933 yılına dayanmaktadır ve bugün Danfoss, 40.000 çalışanı ve 100'den fazla ülkede satışlarıyla dünya lideridir. Danfoss, kurucusunun ailesine ait özel bir şirkettir.

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.