elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Cumartesi Seminerleri |
Aşırı Gerilim Sebepleri ve Korunma

ElektrikPort'un sektöre heyecan veren projesi Cumartesi Seminerleri'nin yeni konuğu Phoenix Contact firmasından, Emniyet & Trabtech Ürün Yönetmeni Sn. Derya TEKLER, 13 Aralık 2014 - Saat 11.00'de canlı yayında takipçilerimiz ile tv.elektrikport.com. adresinde buluşacak. Detaylar haberimizde.



A- A+
09.12.2014 tarihli yazı 9180 kez okunmuştur.

Canlı Yayın: tv.elektrikport.com



 

"Sektörel Eğitim Projesi:
Cumartesi Seminerleri"

Türkiyenin En Büyük Mühendislik Portalı ElektrikPort, sektöre heyecan veren projesi olan Cumartesi Seminerleri ile yenilik getirmişti.

"ElektrikPort Cumartesi Seminerleri" ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış olan, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizde misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. Kayıt gerektirmeden, ücretsiz olarak 13 Aralık 2014 - Cumartesi | Saat: 11.00'de tv.elektrikport.com 'a davetlisiniz.

Cumartesi Seminerleri'nde sıradaki canlı yayın konuğumuz, Phoenix Contact firmasından, "Aşırı Gerilim Sebepleri ve Korunma" konusu üzerine birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan, Emniyet & Trabtech Ürün Yönetmeni Sn. Derya TEKLER olacak ve Elektrik Port takipçileri ile buluşacaktır.


Phoenix Contact:
Aşırı Gerilim Sebepleri ve Korunma


Canlı Yayın: tv.elektrikport.com


13 Aralık 2014 Cumartesi | Saat 11.00 - 12.00




 #AşırıGerilim Hashtag'ini kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında  Phoenix Contact Emniyet & Trabtech Ürün Yönetmeni Sn. Derya TEKLER'e iletebilirsiniz.

 

Phoenix Contact Geçmiş Seminerlerini İzleyin



Cumartesi Seminerleri - 1 :
► Güneş Enerjisi Çözümleri




Cumartesi Seminerleri - 2 :
► Röle Teknolojisinin Temelleri ve Yeni Rifline Complete Röle Serisi


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.