elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ABB Türkiye ve ElektrikPort Arasında İş Birliği Anlaşması Yapıldı

Daha üretken ve sürdürülebilir bir gelecek için toplumun ve endüstrinin dönüşümüne enerji veren öncü bir küresel teknoloji şirketi olan ABB Türkiye dijital medya partneri olarak ElektrikPort’u tercih etti. ABB Türkiye genel merkezinde gerçekleşen imza töreni kapsamında, ElektrikPort olarak ABB Türkiye ile ortak içerik yayıncılığı, sosyal medya çalışmaları ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
03.06.2022 tarihli yazı 4905 kez okunmuştur.
02 Haziran 2022 Perşembe, ABB Türkiye ve ElektrikPort arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla ABB Türkiye, dijital medya çalışmalarını "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort ile daha geniş kitlelere ulaştıracak.



İş birliği anlaşması ABB Türkiye İletişim Müdürü Sn. Hakan GÜNEY ve ElektrikPort Genel Müdürü Sn. Ayça AYÇİÇEK tarafından imzalandı. 


Anlaşmanın temel amacı, elektrifikasyon, proses otomasyonu, hareket ve robotik & imalat otomasyonu alanlarında, ürün ve sistem çözümleri sunan ABB Türkiye ile ElektrikPort takipçilerini buluşturmak ve sektörün ihtiyaç duyduğu en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.


 

► İlginizi Çekebilir: Accelleron | ABB Turboşarjın Yeni Yüzü


 

ABB Türkiye Hakkında


 

ABB Grubu, Türkiye’nin en önemli elektrifikasyon projelerinde ve sanayi tesislerinde başrol üstlenmiştir. ABB Türkiye; İstanbul, Kocaeli, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’da bulunan yerel üretim tesisleri ve ofis alanında yaklaşık 600 çalışanı ile 70’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. 1965’ten bu yana Dünya’nın farklı ülkelerinde ABB Türkiye’den tedarik edilmiş binlerce ürün; yüksek performans ve güvenilir, kesintisiz enerji sağlamaktadır.


 

ABB'nin dört öncü işkolları ile tanışın


ABB,daha üretken ve sürdürülebilir bir gelecek için toplumun ve endüstrinin dönüşümüne enerji veren öncü bir küresel teknoloji şirketidir. Elektrifikasyon, robotik, otomasyon ve hareket portföyünü birbirine bağlayan yazılım ile ABB, performansını yeni seviyelere taşımak için teknolojinin sınırlarını zorlamaya devam ediyor. ABB'nin başarısını 130 yıla uzanan mükemmeliyet geleneği ile bugün 100'den fazla ülkedeki yaklaşık 110.000 çalışanı sürdürüyor.

 

 

Elektrifikasyon

 

Güvenli, akıllı ve sürdürülebilir elektrifikasyonun geleceği yazılıyor


ABB'nin Elektrifikasyon iş kolu, trafo merkezinden prize kadar güvenli, akıllı ve sürdürülebilir elektrifikasyon sağlayan geniş bir yelpazede ürün, dijital çözüm ve hizmet portföyü sunmaktadır. Sunulanlar arasında elektrikli araç (EV) altyapısı, solar invertörler, modüler trafo merkezleri, dağıtım otomasyonu, güç koruması, kablolama aksesuarları, şalt pano ve hücreleri, anahtarlama donanımı, kablolama, algılama ve kontrol dahil alçak ve orta gerilim için dijital ve bağlantılı inovasyonlar yer almaktadır.
 

Proses Otomasyonu

 

Güvenli ve akıllı operasyonların geleceği yazılıyor


ABB'nin Proses Otomasyonu iş kolu, proses ve hibrit endüstrileri için endüstriye özgü entegre otomasyon, elektrifikasyon ve dijital çözümler, kontrol teknolojileri, yazılım ve gelişmiş hizmetler, ayrıca ölçüm ve analitikler ile denizcilik ve turboşarj teklifleri gibi geniş bir yelpazede çözümler sunmaktadır. Dünya pazarlarında Proses Otomasyonu 2. sıradadır. Müşterilerle yakın biçimde çalışan ABB Proses Otomasyonu işletmesi, güvenli ve akıllı operasyonların geleceğini yazıyor.
 

Hareket

 

Akıllı hareketin geleceği yazılıyor


ABB'nin Hareket iş kolu, dünyanın en büyük sürücü ve motor tedarikçisidir. Müşterilerimize tam seri elektrikli motor, generatör, sürücü ve servis yelpazesinin yanı sıra, mekanik güç iletim ürünleri ve entegre dijital güç aktarım sistemi çözümleri sunuyoruz. Ulaşım, altyapı, imalat ve proses endüstrileri için geniş bir yelpazede otomasyon uygulamalarına hizmet veriyoruz.
 

Robotik ve İmalat Otomasyonu

 

Esnek üretimin ve akıllı makinelerin geleceği yazılıyor


ABB'nin Robotik ve İmalat Otomasyonu iş kolu, robotik, makine ve fabrika otomasyonunda katma değerli çözümler sağlamaktadır. Entegre otomasyon çözümlerimiz, geniş kapsamlı endüstriler genelinde uygulama uzmanlığımız ve küresel mevcudiyetimiz somut müşteri değeri sağlıyor. Odaklandığımız inovasyon alanları, çok kapsamlı yapay zeka çalışmalarını, dijital ortaklarımızla oluşturduğumuz ekosistemleri ve 150 milyon$ yatırımla Şangay’da kurduğumuz dünya standartlarındaki robot fabrikasıyla üretim ve araştırma kapasitemizin sürekli geliştirilmesini kapsıyor.
 

 


ABB Formula E: Bir Yarıştan Daha Fazlası 




ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.