elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ABB Formula E Türkiye Dijital Şampiyonası 2. Sezon Tanıtım Yarışı 9 Eylül “Dünya Elektrikli Araç Günü’nde” Start Alacak

ABB Formula E Türkiye Dijital Şampiyonası ikinci sezonu Serhan Acar ve Jason Tahincioğlu’nun canlı anlatımları ve sürpriz ABB Formula E yarışçılarının röportajları ile izleyicilerine yine keyifli ve heyecanlı anlar yaşatacak.



A- A+
03.09.2022 tarihli yazı 6380 kez okunmuştur.
ABB Türkiye, Türkiye’de e-mobilite, e-mobilite alt yapısının gelişimi ve sürdürülebilirlik özelinde farkındalık yaratmak amacıyla eRacing Academy tarafından düzenlenen Dijital Formula E yarışlarına sponsorluğuna yarışların bu yılki 2. sezonunda da devam ediyor.



Geçen sene büyük ilgi çeken, ABB Formula E Türkiye Dijital Şampiyonasının ilk tanıtım etabı Dünya Elektrikli Araç günü olan 9 Eylül tarihinde “Elektriğin Gücü Pistlerde” sloganı ile start alacak. eRacing Academy YouTube kanalından Serhan Acar ve Jason Tahincioğlu anlatımı ile canlı olarak yayımlanacak ilk tanıtım yarışında tanınmış e-sporcular rekabet edecek.
 
ABB Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenecek olan yarışlara, eleme yarışları sonrası 24 e-pilot finalist olarak katılma hakkı kazanacak. Eylül ayı ortalarında başlayacak eleme yarışlarına katılarak büyük ödül için yarışacak pilotlar arasına adını yazdırmak isteyenler için başvuru linki ilerleyen günlerde ABB Türkiye ve ABB E-mobilite sosyal mecra hesaplarından ilan edilecek.
 

ABB Türkiye Ülke İletişim Müdürü Hakan Güney "ABB Formula E, en hızlı büyüyen motor sporları serilerinden biri ve eRacing organizasyonu eşliğinde dijital bir organizasyon olarak hayata geçmesine destek olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu platformun, e-sporcularımızın deneyimi ve tecrübelerine katkıda bulunarak yeni ve tecrübeli e-pilotların yetişmesine imkan tanıyacağına inanıyorum. Formula E'nin artan popülaritesinin böyle bir dijital platforma taşınarak devam etmesi ve bu organizasyonun 2. sezonuna başlangıç verecek olması bizler için gurur verici” dedi.

Hakan Güney sözlerine şu şekilde devam etti “2030 sürdürülebilirlik stratejimizin bir parçası olarak, öncü teknolojilerimiz ve akıllı şarj çözümlerimiz sayesinde kurumlar ile kişilerin e-mobilitenin sunduğu faydaları anlamalarına destek oluyoruz. Çevreci çözümlerimiz, dünyanın dört bir yanındaki şehirlerin, kurumların elektrifikasyonun değerini keşfetmeye, daha temiz ve daha yeşil ulaşım çözümleri için neler yapılabileceğini göstermeye liderlik ediyor. Formula E hızlı bir değişimi temel alan bir spor, bu nedenle hem pistte hem de pist dışında sınırları zorlamak ve seriye daha fazla erişilebilirlik sağladığımız için mutlu ve gururluyuz."

ABB Formula E Türkiye Dijital Şampiyonası boyunca onlarca aday arasından sıyrılıp finale kalmaya hak kazanan 24 yarışmacı şampiyonayı kazanmak amacıyla büyük bir mücadele verecek.

 
► İlginizi Çekebilir: Accelleron | ABB Turboşarjın Yeni Yüzü



 

ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası, kaynakların korunması ve düşük karbonlu gelecek için teknolojinin sınırlarını zorlayan bir platform işlevi görüyor. Temiz mobilitenin küresel olarak daha fazla benimsenmesinin teşvik edilmesini hedefliyor.
ABB, kendi emisyonlarını azaltmak amacıyla da taahhütlerde bulunuyor ve bunları gerçeğe dönüştürüyor. 2030 yılına kadar 10 binden fazla araç bulunan filosunu elektrikli hale getirmek, yüzde 100 yenilenebilir elektrik tedarik ederek kullandığı gücün yüzde 100’ünü yenilenebilir kaynaklardan sağlamak, çeşitli enerji verimliliği hedefleri oluşturmak ve şirkete ait tesislerde birtakım enerji yönetim sistemleri uygulamaya devam etmek gibi.

Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.