elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager, Yenilikçi Kablo Sistemleri ile Yaşam Alanlarına Verimlilik Katıyor

Konut sakinleri için ekstra konfor, enerji verimliliği ve güvenliği sunan Hager, standart renklerin dışına çıkarak kişiye özel renklerde geliştirdiği kablo kanalları ile ofis projelerinden otellere, okullardan evlere kadar tüm yaşam alanlarına estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.



A- A+
14.09.2023 tarihli yazı 4479 kez okunmuştur.
Enerji soketleri, ses ve görüntü aktarımı gibi birçok fonksiyonu modüler bir yapıda entegre edebilme özelliğiyle dikkat çeken kablo kanallar, yaşam alanlarına estetik bir dokunuş sağlıyor.

Elektrik altyapısının verimli yönetimi ve tasarımı, modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Akıllı evler, bina otomasyonu, güvenlik ve kablo sistemleri ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerinde yenilikçi uygulamalara öncülük eden Hager, tasarladığı kablo yönetim sistemleri ile hem veri hem de enerji iletimini hızlı ve kolay bir şekilde istenilen noktalara taşımanın yanı sıra bir dizi önemli avantaj sağlıyor.



► İlginizi Çekebilir: Hager Witty ile Enerji Hiç Bitmiyor
 

Çevre dostu malzemelerle sürdürülebilir üretim


Kablo yönetimi kapsamında standart PVC kablo kanallarının aksine yaşam alanlarının estetiğini tamamlayan farklı renk seçenekleri ve kaplamalar sunan Hager, metal kanallar için kişiselleştirilmiş renk kodlarına göre kanallar üretiyor. Böylece her projeye ve mekana özgü bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Kablo kanallarını sıva üstü, şap altı, yüksek zemin veya süpürgelik gibi farklı yaşam alanlarına hızlı ve kolay bir şekilde entegre edebiliyor. Ürünlerini çevre dostu malzemelerden tercih eden ve sürdürülebilir üretim sürecine sahip olan Hager, alüminyum malzemeden üretilen kablo kanalları ile uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.


 

Hager Group Hakkında:


1955 yılından bu yana Akıllı Evler, Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, enerji dağıtım sektörünün lider şirketlerinden biridir. Bağımsız bir aile şirketi olan ve Almanya'da kurulan Hager Group, endüstrinin inovasyon liderlerinden biri olup, 12.000 çalışana ve 2.6 milyar Euro yıllık ciroya sahiptir. Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 22 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 136'dan fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir. Hager’in çözüm ve servis çeşitliliği, enerji dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar uzanmaktadır. Müşteriler ve alanında son derece uzman mühendisler ile sürekli fikir alışverişinde bulunarak proje çözümleri üretilmesi, Hager’in en temel çalışma prensibidir. Enerji verimliliği sağlayarak doğanın korunması ve uygun maliyette en kaliteli projelerin üretilmesi ise Hager’in en önemli amacıdır.

Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.