elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager, Konut ve Ticari Binalar için Akıllı ve Güvenilir Elektrik Altyapı Çözümleri Sunuyor

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, akıllı ve güvenilir elektrik altyapı çözümleri de bir dizi yeniliği beraberinde getiriyor. Akıllı ölçüm sistemleri, enerji yönetim sistemleri, aydınlatma ve otomasyon gibi çeşitli gelişmelerin öne çıktığı akıllı altyapı alanında; akıllı binalar konusunda önemli işlere imza atan Hager, aydınlatma, iklimlendirme, jaluzi ve perde kontrolü, multimedya konularda kullanıcılara sınırsız çözüm sağlıyor.



A- A+
16.08.2023 tarihli yazı 6276 kez okunmuştur.
Akıllı ev sistemleri, IoT cihazları ve otomasyon teknolojilerinin öne çıktığı süreçte, konut sakinleri için ekstra konfor, enerji verimliliği ve güvenliği sunan Hager, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerin enerji tüketimini düşürerek maliyet tasarrufu sağlarken, karbon emisyonlarını azaltmaya da yardımcı oluyor.
 

Tüm uygulamaları tek bir ekrandan yönetme imkanı


Akıllı evler, bina otomasyonu, güvenlik ve kablo sistemleri ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük ederek alanında önemli işlere imza atan Hager, birçok fonksiyonu tek bir cihaz ile bir araya getirerek uygulamaların tek ekrandan kontrol edilmesini sağlıyor. İç ve dış mekanlara yönelik sistemleri sayesinde aydınlatmadan ısıtma-soğutmaya, iklimlendirmeden perde-panjura kadar her türlü konuyu tek uygulama ile yönetme imkanı sunuyor. Ayrıca evlerde istenmeyen bir durum oluştuğunda bilgilendirme yaparak acil durumlarda kullanıcıya maksimum güvenlik sağlıyor. Geliştirdiği farklı iç tasarımlara uygun renk ve materyallere sahip anahtar ve prizleri KNX çözümleri ile sunarak her türlü ev ve ihtiyaca hitap ediyor.

 

Konfor alanını genişletmek için kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor


Son kullanıcının konfor alanını genişletmek için birçok hizmet sağlayan Hager, IoT entegrasyonu sayesinde otomasyon sistemlerinin IoT uyumlu birçok 3.parti cihazın ya da uygulamanın (aydınlatma, sesli kontrol, beyaz eşya vb..) kişisel araçla entegrasyonuna izin veriyor. Aynı zamanda Manufaktur çözümüyle özel tasarım isteklerine yanıt veren anahtar prizlerle de kişiselleştirilmiş çözümler sunan Hager, enerji dağıtımı ve kablo yönetimi konusunda da sorunlara yanıt veriyor.


 

Hager Group Hakkında:

1955 yılından bu yana Akıllı Evler, Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, enerji dağıtım sektörünün lider şirketlerinden biridir. Bağımsız bir aile şirketi olan ve Almanya'da kurulan Hager Group, endüstrinin inovasyon liderlerinden biri olup, 12.900 çalışana ve 2.8 milyar Euro yıllık ciroya sahiptir. Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 22 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 136'den fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir. Hager’in çözüm ve servis çeşitliliği, enerji dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar uzanmaktadır. Müşteriler ve alanında son derece uzman mühendisler ile sürekli fikir alışverişinde bulunarak proje çözümleri üretilmesi, Hager’in en temel çalışma prensibidir. Enerji verimliliği sağlayarak doğanın korunması ve uygun maliyette en kaliteli projelerin üretilmesi ise Hager’in en önemli amacıdır.

Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.