elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Esma Sude Güler

Robotlara Dokunma Duyusu Kazandıracak Yapay Deri

Robotlara Dokunma Duyusu Kazandıracak Yapay Deri Robotlar insanları geride bırakabilir ancak insan olmanın ne olduğunu anlayabilirler mi? Robotların bilime, teknolojiye ve hatta çevreye etkisinin ne derece önemli olduğunu biliyoruz. Peki yapay deri bir robotu ne kadar ileriye taşır? Detaylar yazımızda.

devam >>
Robotik Köpek Görme Engelli Bireylere Rehber Olacak

Robotik Köpek Görme Engelli Bireylere Rehber Olacak Görme engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için robotik köpek geliştirildi. Bu robotik köpek, bireylere rehberlik ederek günlük hayatlarını kolaylaştırıyor. Ayrıntılar haberimizde.

devam >>
Dokunmatik Ekran Teknolojilerinde Son Gelişmeler

Dokunmatik Ekran Teknolojilerinde Son Gelişmeler Günümüzde dokunmatik ekranların her alanda mevcut konumunu görmekteyiz. Peki dokunmatik ekran teknolojisinde son gelişmeler nedir? Ve 20-25 yıllık geçmişe sahip dokunmatik ekran teknolojisi nasıl bir ilerleyiş gösterdi? Detaylar yazımızın devamında

devam >>
Süreç Yönetimi | Süreci İyileştirerek Verimliliği Arttırmak

Süreç Yönetimi | Süreci İyileştirerek Verimliliği Arttırmak Süreç yönetimi nedir ve hangi yöntemler kullanılır? İyileştirme ne gibi kazanç sağlar? Üretim ortamında sık sık yaşanan kaosa nasıl bir düzen getirilebilir? Bu iyileştirmelerin somut karşılığı var mıdır? Verimlilik doğru bir şekilde nasıl artar? Ve imala...

devam >>
İç Sesinizi Sözcüklere Dönüştüren Cihaz: AlterEgo

İç Sesinizi Sözcüklere Dönüştüren Cihaz: AlterEgo AlterEgo, insanlık için hayatı kolaylaştırabilecek, ona umut olabilecek teknolojilerden biri. Peki AlterEgo nedir? Nasıl aklımızı okuyor? AlterEgo nasıl çalışır? İşte bu önemli cihaz hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için derledik.

devam >>
Toplam 5 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 5
1