elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Ahmet Sayit Akkoyuncu

Hyperloop Nedir? Hyperloop Nasıl Çalışır?

Hyperloop Nedir? Hyperloop Nasıl Çalışır? Hyperloop veya Türkçe adıyla hiper döngü. Dünya genelinde ulaşım anlayışını değiştirebilecek olan Hyperloop teknolojisini bu yazımızda inceliyoruz.

devam >>
Bir Gemiyi Durdurmak: Gemilerde Neden Fren Bulunmaz?

Bir Gemiyi Durdurmak: Gemilerde Neden Fren Bulunmaz? Gemilerle ilgili çok yaygın bir soru, yerdeki bir otomobil veya uçaklar gibi durmak için fren yapıp yapamayacaklarıdır. Bu yazımızda gemilerde neden fren bulunmadığını ve durmak için nasıl bir sistem kullandıklarını cevapladık.

devam >>
Aerodinamiğin Otomobillere Etkileri

Aerodinamiğin Otomobillere Etkileri Her gün kullandığınız binek veya toplu taşıma araçlarının bir akışkan olan hava içinde hareketini hiç merak ettiniz mi? Bu yazımızda aerodinamiğin otomobillere etkileri konusunu ele alacağız.

devam >>
Tasarımdan Üretime: CAD/CAM

Tasarımdan Üretime: CAD/CAM Çevremizde gördüğümüz her cisim, her araç tasarımından üretime kadar belli bir süreçten geçmektedir. Biz de bu yazımızda bir tasarım ve üretim yöntemi olan CAD/CAM konusunu ele alacağız.

devam >>
Günsel B9 Seri Üretime Hazırlanıyor

Günsel B9 Seri Üretime Hazırlanıyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yerli ve milli elektrikli otomobili olan Günsel, 2021 yılında da oldukça gündemde olacağa benziyor. Biz de bu yazımızda Günsel ve üretim planlaması hakkında bilgiler veriyor olacağız.

devam >>
Elektrikli Araç Bataryalarının Termal Yönetim Sistemleri

Elektrikli Araç Bataryalarının Termal Yönetim Sistemleri Elektrikli araçlar denilince aklımıza ilk gelen konulardan birisi batarya sistemleridir. Batarya sistemlerinin dengeli bir şekilde performans göstermesi için gerekli ısı aralığında tutulması gerekmektedir. Tüm bunların yapılabilmesi için de termal yönetim...

devam >>
Toplam 6 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 6
1