elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WIN Fuarı Robot Zirvesi

12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan WIN Metal Working Fuarı, Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi'yle fark yaratıyor. 5. Salon içerisinde oluşturulacak Robot Forum Alanı'nda organize edilecek etkinliklerle imalat sanayinde robot uygulamaları masaya yatırılıyor. Detaylar ve etkinlik programı haberimizde.



A- A+
09.02.2015 tarihli yazı 9805 kez okunmuştur.
İmalat sanayinin Avrasya Bölgesi'ndeki en büyük fuar organizasyonu WIN Eurasia, ilk fazıyla 12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. Metal işleme, kaynak ve yüzey işlem teknolojileri sektörlerini bir araya getiren fuar, Avrupa ülkeleriyle birlikte Orta Asya, Körfez ve Kuzey Afrika gibi gelişmekte olan bölgelerin de iletişim platformu olarak öne çıkıyor. 
 


 
Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından İstanbul Tüyap-Beylikdüzü'nde gerçekleştirilen fuar, her yıl düzenlenen Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi'yle de bilgi paylaşımının adresi oluyor. Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi'nde imalat sanayinin sorun ve fırsatları, çok sayıda konferans, panel, kurumsal etkinlik ve çözüm gösterisiyle ele alınıyor.
 
 

Bu yıl MakinaTek Dergisi tarafından organize edilen Robot Zirvesi de fark yaratacak etkinliklerden biri olacak. İmalat sanayinde robot kullanımını ele alan ve 5. salon içerisindeki Robot Forum Alanı'nda gerçekleştirilecek etkinliklerde robot teknolojilerinde gelinen nokta, robot kullanımının imalat sanayine kazandırdıkları, tesislerde robot kullanım uygulamaları gibi konular masaya yatırılıyor.

 


Zirvenin ilk paneli 13 Şubat Cuma günü NACHI, YASKAWA, KUKA, MITSUBISHI ELECTRIC, KÜBİK firmalarından temsilcilerin sunumlarıyla "Otomotiv Sanayinde Robot Kullanımı" başlığı altında gerçekleştirilecek. 15 Şubat Pazar günü de TPEC Mühendislik de "Lineer Pres Robotları ile Pres Otomasyonu" başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. Robot Zirvesi'nde ayrıca Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü, çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. 
 

 


Ozan Büyük Ozan Büyük Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.