elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric ICCI 2014 Fuarı Röportajı |
Scada ve Dağıtım Yönetim Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Gökhan İşbitiren

Enerji sektöründe yaptığı işlerle dünyanın önde gelen şirketlerinden olan Schneider Electric ile ElektrikPort olarak ICCI 2014 fuarında buluştuk. Ayrıca, Schneider Electric Scada ve Dağıtım Yönetim Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Gökhan İşbitiren ile çok keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Detaylar haberimizde...



A- A+
14.05.2014 tarihli yazı 11909 kez okunmuştur.
► Öncelikle kendinizi ve firmanızı bize tanıtabilir misiniz? Schneider Electric olarak enerji sektöründe neler yapmaktasınız?

Merhaba ben Gökhan İşbitiren, Schneider Electric enerji biriminde Scada ve Dağıtım Yönetim Sistemleri İş Geliştirme yöneticisiyim. Schneider Electric olarak enerji sektöründe enerjiyi güvenli, güvenilir, etkin, üretken ve yeşil kılan enerji yönetim çözümleri sunuyoruz. Ayrıca Schneider Electric Türkiye olarak; 3  üretim merkezi, 2000’e yakın çalışan, 200’e yakın iş ortağı ve 16 satış ofisimizle konut, bina, endüstri, enerji , altyapı ve veri merkezleri sektöründe faaliyet gösteriyoruz.


 

 
Bu seneki  ICCI 2014 fuarından beklentileriniz nelerdir?

Enerji ile ilgili olarak kamu, özel sektör ve akademik kurumların bir araya geldiği ICCI fuarında teknik, bilimsel ve en güncel konuları takip etmek, tedarikçi firmaları, enerji ve çevre teknolojilerini görmek amacındayız. Bunun yanında bu fuarda rüzgar, güneş, hidroelektrik santralleri çözümlerimizin yanı sıra enerji görüntüleme, merkezi kontrol sistemleri  ve saha servis çözümlerimizi sergiliyoruz. Ayrıca enerji verimliliği ve akıllı şebeke panellerinde de aktif olarak yer alarak vizyoner bakışımızı katılımcılarla paylaşmak istiyoruz.
 


► Oturumlarınızda hangi konuları işlediniz?

Enerji verimliliği oturumunda ISO 50001 enerji yönetimi standardı ve enerji verimliliği uygulamalarını, akıllı şebekeler oturumunda da  dağıtım, yönetim sistemleri ve güç fonksiyonlarından bahsederek bu konuda katılımcılara birçok bilgiler verdik.

 
 

► Biz ElektrikPort olarak Üniversite-Sanayi iş birliğine çok önem veriyoruz. Schneider Electric Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında  neler yapmakta?

Biz Schneider Electric olarak üniversite organizasyonlarında teknik eğitimler vererek bu eğitimin uygulamalarından örnekler gösteriyoruz. Ayrıca çok yoğun stajyer alımlarımız var. Katılan öğrenci arkadaşlarla kendi ekibimizdenmiş gibi projeleri birlikte yürütüyoruz.
 


► Son olarak, Schneider Electric ICCI 2014 Fuarı’ndan memnun kaldı mı?

Geniş katılımın olduğu bu fuarda çok sayıdaki müşterilerimizle görüşme fırsatımız oldu. Enerji sektörü konusundaki birçok projelerimizi ve ürünlerimizi tanıtma fırsatımız oldu. Bu yüzden fuar bizim için çok verimli geçti.


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.